Christmas Celebration

Er komt nog meer vakantiemagie naar de kerstviering van SeaWorld Orlando: “O Wondrous Night” is terug op veler verzoek!

“O Wonderlijke Nacht” maakt triomfantelijke terugkeer naar het park

Terug op veler verzoek keert de kerstshow “O Wondrous Night” terug naar SeaWorld Orlando. Na een onderbreking van twee jaar staat dit ongelooflijke verhaal op evenementendagen meerdere keren per dag centraal in het Nautilus Theater. Gasten ervaren een kerststal die alleen SeaWorld tot leven kan brengen, compleet met meer dan 30 kerstliederen, levensgrote poppen en nog veel meer in deze spectaculaire kerstshow. Verteld door de ogen van degenen die erbij waren, is “O Wondrous Night” een ontroerende, luchtige en glorieuze musical met een groot aantal engelen, muziek en de ware glorie van Kerstmis.

GLOEDNIEUWE “Sesame Street: The Nutcracker” met Elmo en Tango geanimeerde vakantiespecial wordt vertoond in SeaWorld Orlando

Tijdens de kerstviering van dit jaar staat een geliefd vakantieverhaal voor het hele gezin centraal bij SeaFire Grill. “Sesame Street: The Nutcracker”, met in de hoofdrollen Elmo en Tango, een geanimeerde vakantiespecial, die op 1 december naar Cartoonito op HBO Max komt, zal op bepaalde dagen in SeaWorld Orlando te zien zijn. In het 26 minuten durende programma zullen de favoriete Sesamstraat-personages van onze gasten het iconische kerstverhaal van “De Notenkraker” vertellen op een manier die alleen Sesamstraat kan! De vertoningen zijn de hele dag gratis en spelen op zaterdag en zondag 3-4 december; 10-11 december; 17-18 december.

WANNEER: zaterdag en zondag, 3-4 december; 10-11 december; 17-18 december