Christmas Celebration

De bekroonde Christmas Celebration van SeaWorld Orlando keert dit jaar terug en is spectaculairder dan ooit tevoren met een gloednieuwe vakantieshow, “Mrs. Claus’ Magic Kitchen”, een heerlijk feestelijk eet- en drinkaanbod en de introductie van de Kerstmarkt!

Gasten kunnen op geselecteerde data van 10 november tot en met 2 januari samen met vrienden en familie in SeaWorld Orlando een onvergetelijke vakantie-ervaring beleven. Bezoekers zullen het themapark zien transformeren in een winterwonderland, sprankelend met meer dan drie miljoen prachtige lichtjes en de toevoeging van NIEUWE vakantie-ervaringen die rond het evenement worden gestrooid. Het belangrijkste kenmerk van het magische festival is de Zee van Bomen – een favoriet bij gasten. Het winterse, waterige wonderland is terug en dompelt gasten onder in een zee van fonkelende vakantiebomen die schitteren op muziek terwijl ze het water verlichten. Oogverblindende beelden komen tot leven op meer dan 100 bomen, waaronder een gigantisch glinsterend middelpunt dat 22 meter boven het water uitsteekt. Tijdens de viering kunnen gasten ook genieten van heerlijke GLOEDNIEUWE kersttraktaties, fantastische vakantieshows en entertainment ervaren en genieten van buitenschaatsen in het Bayside Stadium!

Gloednieuwe magische vakantieshows en entertainment

Er zijn dit jaar nog meer manieren waarop gezinnen in de vakantiestemming kunnen komen bij SeaWorld Orlando. Stap in de betoverende wereld van ‘Mrs. Claus’ Magic Kitchen’, een GLOEDNIEUWE, verrukkelijke liveshow die belooft een vleugje gelach en een vleugje zoetheid toe te voegen aan uw feestelijke vieringen. In deze vrolijke tijd staat mevrouw Claus, de geliefde matriarch van de Noordpool, centraal terwijl ze haar gezellige kersttrui inruilt voor een koksschort en gasten uitnodigt voor een grillige culinaire reis. Bereid je voor op een vermakelijke mix van kerstmagie en culinaire chaos terwijl mevrouw Claus probeert de kunst van sociale media onder de knie te krijgen terwijl ze haar beroemde kerstkoekjesrecepten klaarmaakt. Van klassieke suikerkoekjes tot uitgebreide peperkoekmeesterwerken, ze onthult de zoetste geheimen van de Noordpool, terwijl ze probeert gelijke tred te houden met de nieuwste sociale trends.

Nieuw dit jaar, in het hart van Wild Arctic Plaza, is de kerstmarkt! Gasten zullen een winterwonderland ontdekken boordevol verrukkelijke culinaire hoogstandjes, unieke merchandise en de feestelijke melodieën van livemuziek. Het is de perfecte plek om te winkelen, te genieten en de vakantiesfeer te vieren.

Dit jaar keert de favoriet bij fans “Holiday Reflections: Fireworks Finale” terug, om elke avond van de kerstviering af te sluiten. Dit spectaculaire vuurwerk bevat verblindende lichten, gechoreografeerd op vrolijke muzikale favorieten voor de feestdagen. Gasten kunnen zich ook onderdompelen in het verhaal van Rudolph the Red-Nosed Reindeer in Rudolph’s Christmas Town. Wandel langs levensgrote verhalenboekvignetten met het klassieke verhaal en ontmoet geliefde personages, waaronder Rudolph, Bumble en Santa, voor fotomomenten. Tegen een toeslag kunt u tijdens de kerstviering ook met de Kerstman dineren.

Het magische vakantieplezier gaat verder in Sesamstraat Land met de terugkeer van de populaire Sesamstraat-kerstparade, waar gasten kunnen zien hoe al hun favoriete Sesamstraat-personages in vakantiestemming komen. Gezinnen die op zaterdagochtend naar het park komen, kunnen tegen een meerprijs ontbijten met hun vrienden uit Sesamstraat. Elmo’s Christmas Wish is dit jaar ook terug op evenementenochtenden in het Seaport Theater. Bezoekers kunnen samen met Koekjesmonster, Grover, Zoe en Rosita samenwerken om Elmo te helpen zijn kerstwens te vinden!

SeaWorld Orlando is nu de thuisbasis van de enige openluchtijsbaan in Centraal-Florida waar gasten zich kunnen vermaken en het ijs kunnen betreden. Overdag hebben parkgasten de mogelijkheid om te schaatsen in het Bayside Stadium. Zodra de avond valt, kunnen ze achterover leunen en ontspannen terwijl de professionals laten zien wat ze in huis hebben met ‘Winter Wonderland on Ice’. Kerstmis komt tot leven op een podium vol ijs, juwelen en licht terwijl schaatsers verblinden en genieten van dit adembenemende schaatsextravaganza. Een zee van fonkelende bomen en torenhoge fonteinen die op de achtergrond dansen, komen samen om een ervaring te creëren die het hele gezin niet wil missen.

Gloednieuwe decadente vakantietraktaties en -drankjes

Gasten van SeaWorld’s Christmas Celebration kunnen dit jaar genieten van de smaken van de feestdagen met een GLOEDNIEUW aanbod aan eten en drinken. Traditionele smaken zoals peperkoek, advocaat en pepermunt zijn overal in het park op nieuwe en onverwachte manieren te vinden. Er zal ook een speciale kerstdonut zijn van de in Orlando gevestigde donutwinkel Shaka Donuts. Een deel van het NIEUWE voedselaanbod kunnen gasten proeven tijdens SeaWorld’s Christmas Celebration.

Tijdens een wandeling door het park kunt u genieten van seizoensgebonden drankjes. Ze kunnen genieten van drankaanbiedingen, waaronder warme of bevroren warme chocolademelk, coquito of een bevroren advocaat. Er zijn ook verschillende NIEUWE vakantiecocktails om te proberen.

Voor het eerst kunnen gasten bij ons aanwezig zijn voor een oogverblindende avond vol zoete lekkernijen, warme chocolademelk en een magisch verrassingsbezoek van een geliefde gast! Helemaal klaar tegen de achtergrond van ons adembenemende vuurwerk, Holiday Reflections. Het is een betoverend feest dat je niet wilt missen! Gasten kunnen deze VIP-ervaring kopen vanaf $ 12,99.

Voor nog meer eetervaringen tijdens de vakantie kunnen gasten terecht bij SeaFire Grill, waar ze hun favoriete vakantiefilms kunnen bekijken terwijl ze heerlijke vakantietraktaties proeven.

Te koop is het Festive Food & Seasonal Sips-monsterkoord. Gasten kunnen kiezen uit een sleutelkoord met 10 monsters voor $ 60 of een sleutelkoord met 5 monsters voor $ 45. Met deze aankoop kunnen gasten elke combinatie van eten, drinken of dessertmonsters en een exclusieve warme chocolademelkmok als souvenir proberen.