Carnaval in Heide-Park

Het evenement lente in het Heide Park Resort is iets om trots op te zijn! Aanstaande zaterdag begint het Heideparkcarnaval.

Cowboys, draken, piraten – de meest populaire personages en hun themalanden vieren dan een week lang een kleurrijk feest met alle gasten. Pirate Bay, Peppa Pig Land, How to Train Your Dragon – The Island en Lucky Land zijn uitgedost voor het carnaval voor gasten van alle leeftijden – er valt veel te ontdekken! Kleurrijke optochten met meer dan 30 acteurs door het hele park, muziek en zang, clownerie, walk-acts en shows maken een bezoek aan het grootste pretpark van Noord-Duitsland tot een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Tussen achtbaanritten en razendsnel entertainment bieden bijvoorbeeld drumcursussen en piratendiploma’s de kinderen een coole afwisseling. Diverse foodtrucks, die diverse internationale gerechten en dranken aanbieden, zorgen tussendoor voor verfrissing.

Wie tijdens de actieperiode verkleed naar het Heide Park Resort komt, krijgt 10% korting op eten, drinken en merchandise in de restaurants en winkels en houders van een jaarkaart krijgen zelfs 15% korting.