Brick To Vote

Kandidaten, stellingen, LEGOLAND®?…

Het is verkiezingsweek en LEGOLAND® California Resort wil “de stemmen binnenhalen!” Vanaf vandaag kunnen fans hun stem uitbrengen voor de oriëntatiepunten die ze graag volledig uit LEGO® willen zien als onderdeel van de nieuwste aanwinst van het park in Miniland U.S.A.: San Diego. De Master Model Builders van het familiethemapark, die gepland staan voor de lente van 2023, zijn begonnen met de bouw en hebben hulp nodig van gasten om de beste oriëntatiepunten, iconische bouwwerken en historische gebouwen in “America’s Finest City” te identificeren die in LEGO-vorm moeten worden gemaakt.

“San Diego is een van Amerika’s mooiste bestemmingen vol ongelooflijke architectuur, landschappen en geschiedenis – waardoor het een voor de hand liggende keuze is bij het selecteren van de volgende stad om toe te voegen aan Miniland U.S.A”, aldus Kurt Stocks, president van LEGOLAND California Resort. “Onze Master Model Builders in het park zijn buitengewoon gepassioneerd over dit project en ze kunnen niet wachten om samen te werken met LEGOLAND Parks-fans van dichtbij en ver weg over de toekomst van deze zeer speciale toevoeging aan Miniland. Elk gebouw zal gasten een diepere verbinding en begrip van onze thuisstad bieden en zal onze lokale en buitenlandse bezoekers aanmoedigen om alles te omarmen wat San Diego te bieden heeft.”

Als ’s werelds eerste LEGO-versie van San Diego zullen Master Model Builders zich laten inspireren door gebieden als het Gaslamp District, Coronado, Del Mar en de ongelooflijke kustlijn van San Diego. Het nieuwe land – dat al in aanbouw is – zal prominente scènes, decors en thema’s bevatten die het DNA van de stad vormen. Het nieuwe LEGO-gedeelte van San Diego voegt zich bij New York, Washington D.C., Las Vegas en San Francisco, allemaal gelegen in Miniland U.S.A in het hart van het park. Gasten die enthousiast zijn om “de stemmen te halen” en meer te weten te komen over het nieuwe San Diego Miniland-gebied, worden aangemoedigd om de officiële Instagram van het Resort te volgen op @legolandcalifornia en hun stem uit te brengen via Instagram-verhaalpolls.

Miniland San Diego wordt in het voorjaar van 2023 geopend en is bij de toegangsprijs voor LEGOLAND® California Resort inbegrepen. Bezoek www.LEGOLAND.com voor LEGOLAND California Resort ticketprijzen, dienstregeling en aanvullende informatie