Brick or treat

Pak je kostuums en maak je klaar om te “boe-gieten”!

Dit Halloween-seizoen rennen LEGO® Monsters los in LEGOLAND® California Resort terwijl Brick-or-Treat een geheel nieuwe Monster Party presenteert. Elke zaterdag van 17 september tot en met 29 oktober verandert het park in het ultieme Halloween-feest voor het hele gezin, compleet met traktatiestations, nieuwe LEGO® Monster-personages, nieuw gezinsvriendelijk entertainment en de première van de nieuwe, spannende 4D-film: “The Great Monsterjacht!”

De angstaanjagend leuke Monster Party begint op het moment dat gasten het park betreden met Instagrambare fotospots, LEGO Monster Character Meet & Greets, een speurtocht en de Monster Security Checkpoint Street Performers die controleren of alleen ‘echte monsters’ het feest betreden! Trakteerstations met een thema in elke spookachtige zone met een assortiment snoep zijn overal in het park te vinden, met vriendelijke, griezelige steltenlopers die passeren om “Boe!” te roepen.

Fotocredit; Legoland California

Onderweg kunnen gasten pop-insignes met een thema en een herdenkingssteen van Brick-or-Treat verzamelen. Alle gasten worden aangemoedigd om in kostuum deel te nemen aan de festiviteiten en zich klaar te maken voor een huilend leuke tijd.

Geheel nieuw betoverend entertainment duikt op in het hele park, inclusief de nieuwe 4D-film: “The Great Monster Chase!” Kinderen en gezinnen zitten op het puntje van hun stoel terwijl ze toekijken wat er gebeurt als tweens een Monsters-only-feestje crashen. De niet zo spookachtige film bevat spannende speciale effecten zoals wind, bubbels, water en meer. Het plezier stopt daar niet, want gasten krijgen de kans om enkele van de filmsterren, leden van de LEGO Monsters of Rock, te ontmoeten terwijl ze door het park dwalen. Nieuwe personages zijn onder meer Monster Rocker (gitarist), Zombie Cheerleader (toetsenist), Tiger Woman (bassist) en Wolf Guy (drummer).

Fotocredit; Legoland California

Het zou Brick-or-Treat niet zijn zonder nieuwe shows en entertainment, waaronder:
• V.I.M. (Very Important Monster) Kostuumfeest georganiseerd door Lord Vampyre. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de spannende kostuumwedstrijd en party. Zorg ervoor dat je je beste monsterkostuum draagt ​​en wees klaar om je skeletten eraf te dansen!
• Zombie Cheer Crew, waar je getuige kunt zijn van de monsterlijke bewegingen van de Zombie Cheer Leaders!
• Operation Monster Squad, waar kleine monsters kunnen worden gerekruteerd voor de officiële Brick-or-Treat Monster Squad
• The Monster Rock Off, een live concert waar onze favoriete monsters zullen rocken en het spelen van ongelooflijke gitaarriffs!

Voor meer opwindende opwinding is de kenmerkende achtbaan van het park, Dragon Coaster, omgetoverd tot de Disco Dragon Coaster, met feestelijke nieuwe decoraties, een groovy monster-soundtrack en een verhelderende feeststemming.

Genieten van het plezier in het hele park is nog leuker met de special edition-traktaties die onze monsters exclusief voor het feest met de hand hebben gemaakt, waaronder een Brick-or-Treat Monster Shake, koekjes en pannenkoeken met een monsterthema en een exclusieve Monster Party-souvenirdrankbeker.

Brick-or-Treat is inbegrepen in een algemeen toegangsbewijs en geselecteerde jaarpassen. De Halloween-festiviteiten beginnen op zaterdag 17 september en gaan elke zaterdag door tot 29 oktober. Ga voor meer informatie en om te reserveren naar: www.LEGOLAND.com/California.