Harmony @ Bobbejaanland

Op dinsdag 26 juli, een zomerse dag met temperaturen rond de 25 graden, trokken we richting Bobbejaanland te Lichtaart.

Uiteraard om een aantal (water)attracties te beleven, maar evenzeer om de nieuwste show “Harmony” te aanschouwen. “Harmony” is een adembenemende show van het Franse acrobatengezelschap Les Farfadais die te gast zijn in juli en augustus in Bobbejaanland. Dagelijks zijn er voorstellingen die om 13 en 14 uur doorgaan. Deze gaan door in de arena achteraan in het park, waar vroeger de paardenshow plaatsvond. De arena werd tijdens de wintermaanden omgebouwd tot een locatie die aangepast is voor elk soort show.

De show is een mix van acrobatie en kleurrijk luchtspektakel voor jong en oud en neemt u mee naar een wereld van mythologische en prachtige figuren. Het fantastische acrobatengezelschap met zelfontworpen kostuums en indrukwekkende opblaasbare creaties zorgt voor een feeëriek spektakel.

Het was een drukke dag met duizenden bezoekers. Door de aangename temperaturen stonden aan de waterattracties uiteraard lange wachtrijen, maar dat kon de pret niet bederven… De nieuwste attractie voor dit seizoen, de Virtual Reality coaster Mount Mara, mocht zeker en vast niet ontbreken. Men kon kiezen tussen een ritje met VR-brilletje – de beleving van Mount Mara, of zonder VR-brilletje – meer bepaald voor de kinderen en vanzelfsprekend de échte Revolution-fans. Tal van attracties, waaronder Sledgehammer, Typhoon, Bob Express, Dizz, Dreamcatcher, El Paso,… werden bezocht. Tevens mochten de waterattracties: El Rio, Indiana River, Wildwaterbaan, Big Bang, … niet ontbreken. Ook konden we de mysterieuze mijnen van Jasper Dubois, The Forbidden Caves, niet achter ons laten in dit bloedstollend avontuur.

Tussendoor bezochten we een aantal eet- en drankgelegenheden en maakten we tijd om even op adem te komen. Kortom, het was een aangename dag en we hebben ontzettend genoten van ’t plezantste land, Bobbejaanland!