Bobbejaanland

Omstreeks 9.45u waren we aan Bobbejaanland en na de parking af te wandelen kwamen we aan een tentje.

Hier werd er een tassencontrole gedaan en werd er gevraagd om de jas ook even open te doen. We gingen het park in en deden eerst een bezoekje aan de souvenirshop om eens te kijken wat er nieuw was.

Bij de ingang zagen we ook de vernieuwde kiosk waar vorig jaar de smurfen nog stonden.

Na ons bezoek aan de souvenirshop gingen we even bij Bobby’s Kitchen binnen waar we een zeer mooie update zagen.

De mooi uitgezaagde bomen en stoelen en houten omkadering geven een heel mooi en warm gevoel aan deze eetgelegenheid. Daarna trokken we het park in waar we verschillende nieuwe aankondigingsborden zagen om het abonnement te promoten en heel veel nieuw personeel. We werden aangesproken door de persoon aan de basket maar die was eerlijk gezegd een beetje te opdringerig. Na een paar attracties te doen, kwamen we aan achteraan het park waar we een mooie vernieuwing zagen van Desperado Grill en de nieuwe attractie Nightmare Motel.

Na de Dreamcatcher te doen, kwamen we aan de oki doki. Deze reed nog steeds zeer vlot en we wilden dan toch wel eens even naar onze foto gaan kijken. Tot onze grote verbazing zagen we dat er nog “Halloween” onderaan op de foto stond en dit omstreeks 11.30u. Rond 12.00u was dit euvel dan toch opgelost maar wel toch raar dat dit er nog opstond.

Na een ritje gedaan te hebben in de Forbidden Caves gingen we naar de ingang van Mountmara.

Na heel even te wachten, werden we door een operator naar onze plaats gewezen. Misschien een tip naar later is dat er nummers op de grond zouden komen. Toen we zaten, kregen we onze bril en we kunnen maar één ding zeggen en dat is dat deze upgrade echt wel de moeite is. Je zet de bril op en je komt in een hele andere wereld. Het filmpje dat je te zien krijgt, is nog niet volledig in orde maar daarmee is dit ook een testrit. Ik kan alleen maar zeggen aan diegene die naar Bobbejaanland trekken om deze attractie zeker niet links te laten liggen.