Bobbejaanland tijdens corona

Vandaag zaterdag 11 juli trokken we naar Bobbejaanland om eens te gaan kijken hoe zij het doen tijdens deze Corona crisis.

Toen we de parking opreden, zagen we dat parking B volledig was aangepakt en er nu zeer prachtig bij lag. Aan het aantal auto’s dat er opreed, zag het er een gezellig dagje uit.

Aan de ingang stond toch al wel wat volk aan te schuiven om binnen te kunnen gaan. Dat deden wij natuurlijk ook want éénmaal binnen gaan we steeds onze koffie drinken.
Voor we binnen konden, konden we onze handen ontsmetten en werd onze reservering gescand om te zien of we ons voor vandaag wel hadden aangemeld.
Daarna mochten we rechts aanhouden om langs de abonnementen ingang het park binnen te gaan.

Eenmaal binnen langs de nieuwe poortjes zagen we nog een aanpassing.
Het lake house frituur was helemaal verder gethematiseerd en hoorde er nu nog veel beter bij.
Binnenin waren ze volgens een medewerker ook nog aanpassingen aan het doen en daarom waren de toiletten er niet bereikbaar.

Zoals gewoonlijk gaan we niet door de poorten waar het meeste volk doorliep richting Fury en kettingmolen, maar gingen wij de andere kant uit richting Oki Doki en Dreamcatcher.

Aan de Indiana river is het monorail station helemaal verdwenen en krijg je een prachtige boulevard en een zeer knappe skyline van de andere kant van het park.

De ingang van oki doki is ook aangepast en begint aan het einde van de nieuwe boulevard.
Aan deze attractie en ook nog aan een paar andere attracties zijn speciale wachtrijen bijgekomen voor de mensen met een betaalde pas.

We hadden de verhalen gehoord dat de dreamcatcher volledig zwart geverfd was en dat wilden we natuurlijk zelf eens gaan bekijken.
De baan komt nu in onze ogen nog veel meer tot zijn recht.

ONS OORDEEL

Het park lag er zeer proper bij en de vernieuwingen zijn echt knap gedaan.
Over heel het park staan op verschillende plaatsen ontsmettingscolones.
De Corona maatregelen waren echt zeer goed zichtbaar en hoorbaar in het park.
We voelden ons heel veilig in het park.

Een dikke pluim voor Bobbejaanland.