Bobbejaanland-mascottes verrassen kinderafdeling Ziekenhuis Geel op Buitenspeeldag 

Vandaag was Buitenspeeldag: een dag waarop we massaal naar buiten trekken om plezier in de buitenlucht te beleven. Maar wat als je dat niet kan? Voor de jonge patiënten op de kinderafdeling van Ziekenhuis Geel is dat niet zomaar mogelijk. Om hen toch een plezante dag te bezorgen, kwamen Bobbejaanland-mascottes Bobbie en Jody langs voor een meet & greet!

Een plezante binnenspeeldag 

Op de nieuwe kinderafdeling van ziekenhuis Geel verblijven op dit moment een 40-tal patiënten. Omdat het voor hen om verschillende redenen niet mogelijk was om Buitenspeeldag buiten te beleven, bracht Bobbejaanland het plezier naar binnen. Deze namiddag kwamen Bobbejaanland-mascottes Bobbie en Jody langs op de afdeling. Met hun bezoek (én een Bobbejaanland-souvenir hier en daar), wou het cowboyduo de kinderen een plezante dag te bezorgen. 

Credits; Bobbejaanland
Opfleuren 

“Dit was een zeer leuk initiatief voor de kindjes op onze afdeling. Het heeft hun dag zeker opgefleurd! Elk kind verdient een Buitenspeeldag, ook al is het dan op een andere manier”, vertelt An Geboers, hoofdverpleegkundige Pediatrie.

Credits; Bobbejaanland
Derde editie

“Dit is het derde jaar waarin Bobbejaanland actief deelnam aan Buitenspeeldag.  We wilden het dit jaar eens over een andere boeg gooien en de kinderen verrassen die heel graag buiten willen spelen, maar dat door omstandigheden niet kunnen. Dit was een mooie kans om de jonge patïentjes van Ziekenhuis Geel een hart onder de riem te steken”, aldus Peggy Verelst, commercieel en creatief directeur van Bobbejaanland.