Beste waterpark van Europa!

Het Interhome-portaal heeft een lijst samengesteld met de top tien van Europese waterparken.

Op de lijst staan ​​parken uit heel Europa, die op Google Maps te vinden zijn, daar minimaal 100 beoordelingen hebben ontvangen en een beoordeling van minimaal 4,5 hebben behaald. De TOP 10 omvatte faciliteiten uit onder meer Italië, Kroatië, Portugal en Spanje en ze werden allemaal verslagen door Waterpark Energylandia, gelegen in Zator, in de buurt van het grootste pretpark Energylandia!

Fotocredit; Energylandia
Eerste plaats in de TOP 10 waterparken in Europa

Energylandia Water Park behaalde de eerste plaats in de ranglijst voor het beste waterpark van Europa. Het behaalde een beoordeling van 4,8 met meer dan 162.000 beoordelingen. In de ranglijst overtrof het parken als Zoomarine Beach in Portugal, Corfu Water Park in Griekenland en Acquapark Etnaland in Italië! De prijzen van kaartjes voor het Energylandia Water Park zijn ook zeer concurrerend. Een toegangsticket met korting voor het park kost 129 PLN en dekt niet alleen het waterpark, maar ook het hele Energylandia-gebied, met alle 123 attracties en de hoogste achtbanen!

Fotocredit; Energylandia
Wat biedt het waterpark in Zator?

Waterpark Energylandia is een van de zes zones van het pretpark in Zator. Het werd gelanceerd in de zomer van 2016 en is rijk aan tal van attracties. Er zijn maar liefst 5 zwembaden van verschillende dieptes, gouden stranden, 5.000 ligstoelen en maar liefst 36 geweldige glijbanen, het grootste aantal attracties van dit type in waterparken in Polen. Het gebied is verdeeld in verschillende themazones, zoals Water Park, Tropical Fun, Exotic Island en de nieuwste Bamboo Bay, die het Water Park heeft verrijkt met maar liefst 16 nieuwe glijbanen! Dankzij deze oplossing is het Park afgestemd op de wensen van elke gast en vinden zowel de jongste als de oudere toerist hier zijn plekje.
De lijst met TOP 10 waterparken in Europa is een andere waardering van het pretpark in Zator, evenals een andere en zeker niet de laatste waardering van het beste waterpark van Europa!

Fotocredit; Energylandia
Fotocredit; Energylandia