Beste themapark Halloween-evenement van USA TODAY’s

Sinistere angsten zijn overal aanwezig bij SeaWorld Howl-O-Scream, onlangs uitgeroepen tot het #1 Beste Themapark Halloween-evenement door USA TODAY’s 10Best Readers’ Choice Awards. SeaWorld Howl-O-Scream werd door pretparkenthousiastelingen en fans van angst in het hele land tot de beste verkozen.

Howl-O-Scream-evenementen in Orlando, San Antonio en San Diego beschikken over dreigende angstzones, angstaanjagende spookhuizen, kenmerkende shows en nog veel meer gruwelijk plezier in de drie SeaWorld-parken. Howl-O-Scream vindt plaats op geselecteerde data tot en met 31 oktober. Gasten kunnen tijdelijk besparen op tickets tijdens een Howl-O-Scream Slash Sale.

“We zijn erg enthousiast over de Howl-O-Scream van dit jaar, waarbij elk van onze parken angstaanjagende spookhuizen, kenmerkende shows en schrikzones biedt, inclusief verschillende nieuwe toevoegingen aan de line-up”, aldus Marc Swanson, Chief Executive Officer van SeaWorld Parks and Entertainment . “Of het nu gaat om het veroveren van een van onze bekroonde achtbanen, het trotseren van een sinister spookhuis, het kijken naar de Monster Stomp-show of het genieten van een van onze kenmerkende drankjes in onze themabars; er is geen ander Halloween-evenement zoals Howl-O-Scream.

Howl-O-Scream bij SeaWorld Orlando

Dit jaar is Howl-O-Scream terug van wraak in SeaWorld Orlando, omdat het park een grotere en angstaanjagender line-up biedt voor 2023 met geheel nieuwe huizen, zeven scare zones, drie liveshows en vijf themabars die laat gasten schreeuwen van angst. Op de meest angstaanjagende plek in de stad zullen de gasten ondergedompeld worden in angst, omdat ze zich in gruwelijke huizen kunnen bevinden, gretig om te ontsnappen. Howl-O-Scream Orlando is een evenement met aparte tickets. Op dit moment kunnen gasten meer dan 60% besparen op Howl-O-Scream-tickets tijdens een tijdelijke Slash Sale. Kaartjes beginnen bij $ 44,99.

Howl-O-Scream bij SeaWorld San Antonio

Bij SeaWorld San Antonio heeft Howl-O-Scream de vredige parkgasten die ze ooit kenden veranderd in iets sinisters. Tijdens het grootste en engste Halloween-evenement van Texas heeft het vallen van de avond honderden wezens doen ontwaken die door terreurgebieden zwerven en op de loer liggen in de gangen van spookhuizen (allemaal gratis bij toegang tot het park). Howl-O-Scream duikt weer op met een geheel nieuw spookhuis, Bunny Bradley’s Ice Cream Shoppe, waar verdraaide lekkernijen worden geserveerd die zijn besprenkeld met “speciale ingrediënten”, plus vijf extra spookhuizen, zeven angstaanjagende terreur-tories, vijf BOOze-bars, en dreigende shows, zoals het geheel nieuwe Sirens Song. Howl-O-Scream San Antonio is inbegrepen bij de toegang tot het park. Gasten die een seizoenspas voor 2024 kopen, krijgen tijdelijk gratis toegang voor de rest van 2023, inclusief onbeperkte toegang tot Howl-O-Scream.

Howl-O-Scream bij SeaWorld San Diego

SeaWorld’s Howl-O-Scream bevat de meest spookhuizen, angsten en geschreeuw in San Diego. Het screamtastische evenement zit vol met nog nooit eerder vertoonde spookhuizen, scarezones, gemene vignetten en live optredens. Nieuwe, opnieuw ontworpen spookhuizen voeden je ergste nachtmerries, waaronder het 3D Circus of the Damned, waar angsten tot leven komen in een chaotisch vervloekt circus. Halloween-fans kunnen bij elke beurt nieuwe geluiden, verlichting, speciale effecten, meer angstaanjagende artiesten en meer verrassingen verwachten. Howl-O-Scream San Diego is een evenement met aparte tickets. Bespaar nu meer dan 50% tijdens een tijdelijke uitverkoop. Kaartjes beginnen bij $ 39,99.

Ouderlijke discretie wordt geadviseerd, aangezien Howl-O-Scream versterkte schrikreacties bevat die mogelijk niet geschikt zijn voor kinderen.

Over de 10Best Readers’ Choice Awards van USA TODAY

Bij de 10Best Readers’ Choice Award-wedstrijd worden elke maandag om 12.00 uur nieuwe categorieën gelanceerd, waarbij de 20 genomineerden van elke categorie bekend worden gemaakt. Na vier weken stemmen sluit de wedstrijd op de 28e dag om 12.00 uur. Op de vrijdag nadat het stemmen is afgelopen, worden de winnaars bekend gemaakt. Regels geven het publiek het recht om online te stemmen op één genomineerde per categorie, per dag.

Genomineerden voor alle categorieën worden gekozen door een panel van relevante experts, waaronder een combinatie van redacteuren van USA TODAY; redacteuren van 10Best.com; relevante deskundige bijdragers; en bronnen voor zowel deze media als andere Gannett-eigendommen. Het nominatiepaneel voor elke prijscategorie wordt weergegeven op de bijbehorende wedstrijdpagina. Alle stemmen zijn digitaal en de 10Best Readers’ Choice Award-wedstrijd is toegankelijk op de website 10Best.com.