Bellewaerde Park opent de deuren

Bellewaerde Park opent vanaf zaterdag 1 april terug de deuren voor een nieuw seizoen vol plezier en avontuur voor het ganse gezin.

Bezoekers kunnen maar liefst 6 nieuwigheden ontdekken, waaronder twee familie-attracties. Daarnaast wordt tijdens de maand april een heuse paaseierenzoektocht georganiseerd voor alle kinderen tot 12 jaar. Ook speelt er zich in de 4D-cinema een nieuw verhaal af.

6 nieuwigheden

Er staan de bezoekers heel wat nieuwe avonturen te wachten in Bellewaerde Park. Vanaf 1 april zijn er maar liefst 6 nieuwigheden te ontdekken. Zo worden er twee familie-attracties, Hampi en Psssht Station, toegevoegd in het park. De bestaande verblijven van de leeuwen, Amoertijgers, Rothschildgiraffen en Grévyzebra’s (een nieuwe diersoort in het park) werden volledig aangepast. In het KidsPark kunnen bezoekers terecht in het vernieuwde selfservice restaurant om hun honger te stillen. Het restaurant The King’s Table werd volledig in een middeleeuws jasje gestoken. De nieuwe speelzone Hampi Playground zal dan weer zorgen voor heel wat klim- en klauterplezier bij de kinderen.

Kinder Paaseierenzoektocht

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tijdens de maand april elke openingsdag deelnemen aan de Kinder Paaseierenzoektocht. Vanaf 14 uur kunnen ze terecht in de speciaal voorziene “paaszone”, aan de overkant van de vijver. Na hun zoektocht worden ze beloond met iets lekkers. Deelname aan de paaseierenzoektocht is inbegrepen in het toegangsticket of abonnement.

Nieuwe 4D-film

In de 4D-cinema speelt zich een nieuw verhaal af: Bigfoot Family. Wanneer Bigfoot zijn nieuwe supersterstatus wil gebruiken om op te komen voor natuurbehoud, verdwijnt hij op mysterieuze wijze. De kijker wordt meegenomen met Adam en zijn vrienden in dit spannend 4D-avontuur.

Bellewaerde Aquapark

Wie ook zoekt naar een leuke indoor activiteit, kan terecht in Bellewaerde Aquapark. Het indoor waterpark is in april elke dag geopend en het is er altijd 34°C warm. Racen in de glijbanen, ontspannen in de jacuzzi’s of elkaar natspuiten in de speelzones … Plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

Praktisch

Bellewaerde Park is open vanaf 1 april 2023. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen, ga naar bellewaerde.be/park