Bellewaerde Park Erkend als Best of the Best.

Bellewaerde Park is verheugd vandaag aan te kondigen dat het is erkend in de Travelers’ Choice® Awards Best of the Best van Tripadvisor® voor 2024, met een 18de plaats in de categorie pretparken en waterparken in Europa. De hoogste onderscheiding van Tripadvisor, de Best of the Best-winnaars behoren tot de top 1% van de beste vermeldingen wereldwijd op Tripadvisor.

Als ’s werelds grootste reisadviesplatform heeft Tripadvisor een ongeëvenaarde autoriteit bij reizigers en fijnproevers. Deze onderscheiding is gebaseerd op authentieke feedback van iedereen in de gemeenschap die Tripadvisor in de afgelopen 12 maanden heeft bezocht en een directe en eerlijke beoordeling heeft achtergelaten, waardoor het een waardevolle en betrouwbare aanwijzing is van de voorkeuren van reizigers.

Wij willen onze diepe dankbaarheid uiten aan onze bezoekers. Jouw erkenning is onze grootste beloning. We willen ook onze oprechte dank betuigen aan ons toegewijde personeel, wiens harde werk en inzet dit mogelijk hebben gemaakt. We zijn vereerd om dit jaar tot de favorieten van de reizigers te behoren. Travelers’ Choice is een van de meest erkende en begeerde prijzen op het gebied van reizen, en daarom is het voor ons van grote waarde.

“Gefeliciteerd aan Bellewaerde Park voor hun erkenning in de Travelers’ Choice Awards Best of the Best van Tripadvisor voor 2024,” zei John Boris, Chief Growth Officer bij Tripadvisor. “Het behoren tot de beste procent van bedrijven wereldwijd betekent dat je zo’n memorabele impact hebt gehad op je bezoekers dat velen van hen de tijd hebben genomen om online te gaan en een lovende recensie over hun ervaring achter te laten. Reizigers vertrouwen op de Best of the Best-lijsten van Tripadvisor om hen te helpen navigeren tussen de talloze dingen om te zien, te eten en te doen over de hele wereld.

Bron/Fotocredit: Bellewaerde Park