Beekse Bergen onthult ‘Light Safari’

Safaripark Beekse Bergen organiseert aankomende winter een evenement vol licht en kleur: Light Safari. Tijdens de aparte avondopeningen loop je als bezoeker een speciale wandelroute langs kleurrijk verlichte dieren, bloemen en planten. Light Safari is te bezoeken vanaf donderdag 7 december tot en met zondag 25 februari.

Speciale route en winterse sferen

De kleurrijke wandelroute is speciaal ontworpen. Rens Willemsen, General Manager van Safaripark Beekse Bergen: “De route is onderverdeeld in verschillende kleurzones waarin je als bezoeker wordt meegenomen in een wereld vol lichtgevende flora en fauna. Verschillende dieren krijgen een lichtgevend evenbeeld en we leggen het nut van kleur in de natuur spelenderwijs uit langs de route.” 

Tijdens de hele periode is het park gehuld in winterse sferen met gezellige verlichting en warme kampvuren. Ook is er een echt winterplein met een schaatsbaan en diverse foodtrucks. Willemsen: “Het wordt echt een bijzonder winterspektakel.”

Samenwerking concept en uitvoering 

Het evenement is een samenwerking tussen Safaripark Beekse Bergen en Talpa Network. “Samen zijn we op zoek gegaan naar een manier om bezoekers deze winter een unieke ervaring te bieden en zo zijn we op dit concept gekomen. De aantrekkingskracht van licht op de mens speelt hierbij een centrale rol. Beekse Bergen is deze winter de lichtbron in de donkere dagen” aldus Willemsen.

Tickets

Van donderdag 7 december tot en met zondag 25 februari is de Light Safari te bewonderen in het Safaripark. Beekse Bergen is kleurrijk verlicht vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. In de kerst- en voorjaarsvakanties is het evenement dagelijks te bezoeken.

De kaartverkoop start maandag 2 oktober via de website van Beekse Bergen: www.beeksebergen.nl/lightsafari. Het Safaripark is voor dit evenement speciaal geopend in de avonduren. Light Safari is niet inbegrepen bij de reguliere dagentree. Het is wel mogelijk om combinatietickets aan te schaffen via de website.