Aquatica Orlando onthult AquaGlow

In juni lanceert Aquatica Orlando, door USA Today verkozen tot beste buitenwaterpark door USA Today’s 10Best Reader’s Choice, het GLOEDNIEUWE AquaGlow, een opwindende nachtelijke zwemfeestervaring die het hele park in een neonparadijs zal veranderen. Onder de sterrenhemel worden gasten ondergedompeld in een oceaan van levendige kleuren en pulserende ritmes. Van de betoverende NIEUWE Electric Tides-lasershow die danst over het iconische golfslagbad tot een verlichte lazy river waar zelfs de buizen oplichten: elk moment zal een Instagram-waardig spektakel zijn.

Een van de hoogtepunten van AquaGlow wordt de transformatie van Roa’s Rapids in Roa’s Rapids Amp’ed Up! Gasten zweven door een opwindende caleidoscoop van kleuren en betoverende misteffecten en brengen hun nachtelijke avontuur naar nieuwe hoogten. Naarmate de avond vordert, zullen de gasten genieten van energieke beats, zich onderdompelen in de sensatie van een opwindend schuimfeest en genieten van nieuwe en heerlijke culinaire menu-items.

Om de zintuigen nog meer te prikkelen, zullen de restaurants en bars van het park een lichtgevende transformatie ondergaan. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan heerlijke lekkernijen die zijn ontworpen om hun avond te verlichten, waaronder de NIEUWE Light up Popcorn-emmer, NIEUWE Neon Cupcakes en glinsterende NIEUWE Glow-drankjes. Als onderdeel van de AquaGlow-ervaring kunnen gasten ook genieten van gratis frisdrank, inbegrepen bij de aankoop van hun ticket. Bovendien ontvangt elke gast een polsbandje voor een herdenkingsevenement, dat dient als een stijlvol aandenken aan hun onvergetelijke avond in AquaGlow.

“We zijn verheugd om AquaGlow aan onze gasten voor te stellen. Deze opwindende nachtelijke ervaring is anders dan alles wat we eerder hebben aangeboden. Met onze exclusieve aanpak met beperkte capaciteit kunnen gasten zich onderdompelen in deze buitengewone ervaring zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over lange wachttijden. We zijn er klaar voor voor een zomer vol plezier met dit opwindende nieuwe evenement en ik kan niet wachten om families en vrienden samen te zien komen om onvergetelijke herinneringen onder de sterren te creëren”, zegt Brad Gilmour, president van Aquatica Orlando.

AquaGlow start zijn opwindende neon-nachtelijke zwemfeestervaring op 7 juni, met deuren die om 18.00 uur opengaan en het evenement van 20.00 tot 23.00 uur. Er zijn nu tickets te koop voor dit evenement met aparte tickets, ontworpen om een ​​verbeterde ervaring te bieden met een beperkte capaciteit om de wachttijden te verminderen en een onvergetelijke avond voor alle gasten te garanderen. AquaGlow zal de hele zomer op bepaalde avonden plaatsvinden. Ga voor meer informatie en om kaartjes te kopen naar AquaticaOrlando.com/aquaglow.

De beste manier om Aquatica de hele zomer te ervaren is met een jaarpas.
Leden van de Aquatica Jaarpas krijgen korting op AquaGlow-tickets, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om mee te doen aan het zomerplezier! Jaarpasleden ontvangen 12 maanden lang toegang met exclusieve voordelen zoals gratis parkeren, gratis gastentickets, toegang tot speciale VIP-evenementen, kortingen op merchandise en meer! Gedurende een beperkte tijd kunnen gasten profiteren van de Slide into Spring Sale en tot 50% besparen op tickets, Fun Cards en jaarpassen. Geniet van Aquatica met alle voordelen van de Pass Member voor slechts $ 13,00 per maand. Ga voor meer informatie, parkuren en om kaartjes te kopen naar AquaticaOrlando.com.

Bron/fotocredit: Aquatica Orlando