Aquatica is terug!

Aquatica is deze zomer terug en gasten kunnen onze parken nu bezoeken zonder reserveringsvereisten, zonder beperkingen en het park, attracties en attracties, eten en drinken en merchandise-outlets zijn open en klaar voor zomerplezier.

Gasten kunnen ook de opwinding ervaren van de geheel nieuwe waterglijbaan Reef Plunge in Orlando en de geheel nieuwe spetterende duellerende racer waterglijbaan Riptide Race in San Antonio, nu geopend. Er is geen beter moment voor gasten om vandaag een kaartje of pas te kopen en te bezoeken!

Aquatica kondigde dit jaar ook verschillende parkverbeteringen aan, waaronder ruimte voor gasten om een pauze te nemen en te ontspannen in een van de 1.000 nieuwe ligstoelen en strandstoelen die meer schaduw en comfort bieden. Hongerige sensatiezoekers kunnen ook een stukje eten bij de nieuwe snelle pizzeria die in juli wordt geopend of hun dorst lessen in de gloednieuwe strandbar, naast spannende nieuwe upgrades naar de populaire Banana Beach Cookout.

Kyle Miller, president van Aquatica Orlando, zei: “We hebben onze deuren bij Aquatica in 2008 geopend en de afgelopen jaren zijn we vereerd dat we consequent worden erkend als een van de beste waterparken in het land. We zijn verheugd dat waterparkenthousiastelingen er opnieuw voor hebben gekozen om Aquatica Orlando als nummer één te erkennen en kijken ernaar uit om onze gasten het hoge niveau van spanning, plezier, ontspanning en avontuur te blijven bieden waarvan ze bij ons zijn gaan genieten.”

Aquatica San Antonio

Deep in the heart of Texas is Aquatica San Antonio, a tropical resort-style waterpark with everything from serene beaches and hide-aways to extreme slides and rides – all designed to help beat the sweltering summer heat.Diep in het hart van Texas ligt Aquatica San Antonio, een tropisch waterpark in resortstijl met alles van serene stranden en schuilplaatsen tot extreme glijbanen en attracties – allemaal ontworpen om de zinderende zomerhitte te verslaan.

Nieuw voor 2022 is Riptide Race, nu geopend! Deze pijplijnrit, de eerste in zijn soort in San Antonio, combineert alles wat gasten leuk vinden aan Aquatica’s bestaande attracties met een nieuwe laag plezier – goedaardige competitie door duellerende zij-aan-zij goten en lage muren om racers volledig zicht te geven op de competitie. Bovenop een toren van 51 voet stappen gasten aan boord van een vlot voor twee personen en racen ze door 565 voet aan glijbanen. Gasten kunnen elkaar uitdagen en strijden om de overwinning terwijl ze door elke bocht, draai en lus racen om te zien welk team de overwinning voelt als ze in een koele verfrissende splashdown schieten.

De kenmerkende rit van het park, Stingray Falls, neemt vierzitsvlotten mee naar beneden en draait naar een onderwatergrot, waar gasten oog in oog komen te staan met pijlstaartroggen en tropische vissen – de enige rit in zijn soort ter wereld. Gasten kunnen ook op andere manieren pijlstaartroggen ervaren in de interactieve attractie van Aquatica, bekend als Ke-Re Reef. Ke-Re Reef, met 120.000 liter zout water, is de thuisbasis van pijlstaartroggen, zuidelijke pijlstaartroggen en tropische vissen. Het meest meeslepende programma is de “Stingray Encounter”, waar gasten zich voeden en waden met pijlstaartroggen in de attractie. Ze kunnen de pijlstaartroggen ook van dichtbij bekijken vanaf een muur aan de rand van het zwembad.

Aquatica San Antonio President Byron Surrett zei: “Er is geen betere plek in de staat Lone Star dan Aquatica om deze zomer plezier te hebben in de zon terwijl je koel blijft en de hele dag door geniet van heerlijk eten en drinken. Bovendien kunnen gasten dit jaar ook een pauze nemen van de menigte en genieten van onze extra privécabana-ervaringen met conciërgediensten om de dag veel meer ontspannen en zorgeloos te maken.”

Naast de geheel nieuwe Riptide Race, bracht Aquatica San Antonio dit jaar een nieuwe bar in première, Turi’s Beach Bar, grenzend aan het golfslagbad Big Surf Shores. Deze full-service bar biedt een verscheidenheid aan bieren, mixdrankjes, cocktails en bevroren drankjes voor de gasten aan de bar of bij het zwembad. Ook nieuwe, nog meer privécabana’s verspreid over het prachtige park bieden een schaduwrijke privéruimte en bieden gasten een plek om het basiskamp te bellen tijdens een dag vol plezier in de zon, waarbij geselecteerde cabanas zelfs het gemak bieden van persoonlijke conciërgeservice.

Beste manier om te spelen

Een van de beste manieren voor gasten om de GLOEDNIEUWE Reef Plunge and Riptide Race te ervaren, is met een Aquatica Fun Card die toegang biedt tot het park tot 31 december 2022 voor een lage prijs. Voor nog meer onovertroffen voordelen kunnen gasten een Aquatica Jaarpas kopen en 12 maanden lang genieten van speciale voordelen zoals gratis parkeren, gratis gastentickets, toegang tot speciale VIP-evenementen, besparingen op merchandise en meer.

Ontvang de laatste updates over Reef Plunge door Aquatica te volgen op Facebook en Instagram.

Een geweldige manier om van Aquatica San Antonio te genieten is met een seizoens- of jaarpas. Voor toegevoegde waarde zijn SeaWorld- en Aquatica-passen voor twee parken beschikbaar die onbeperkte toegang bieden tot beide parken (gelegen op loopafstand van elkaar), gratis parkeren, exclusieve evenementen voor pashouders, kortingen op merchandise en eten, en nog veel meer.