App nu ook in het Nederlands

Goed nieuws voor de Nederlandse en Vlaamse bezoekers van Duitslands grootste attractiepark. Vanaf nu is de Europa-Park & Rulantica-app ook beschikbaar in de Nederlandse taal. Wel zo gemakkelijk! Deze gratis app is dé ideale begeleider voor, tijdens en na je bezoek aan Europa-Park en/of Rulantica. Eerder waren de website en ticketshop al compleet in het Nederlands beschikbaar.

Fotocredit: Europa-Park
Wat heeft deze app te bieden?
Je koopt eenvoudiger je ticket

In de app kun je rechtstreeks je toegangskaartje, evenement- of parkeerticket kopen. Je ontvang deze rechtstreeks op je mobiele telefoon.

Je bent altijd op de hoogte van nieuws

In de app vind je alle nieuwtjes over het attractiepark, het waterpark, de hotels en de evenementen. Natuurlijk zie je hier ook de begintijden van de shows en de actuele aanbiedingen en openingstijden.

Haal het maximale uit je bezoek aan Europa-Park met de Nederlandstalige app.
Je bent sneller op je volgende plek

Ben je in Europa-Park of Rulantica? Dan zie je op de virtuele plattegrond precies waar je bent en welke attracties in de buurt zijn (inclusief de actuele wachttijden). Ook zie je snel welke restaurants en souvenirwinkels vlakbij zijn. Wil je naar een ander deel van het park? De app leidt je er snel heen!

Je verkort je wachttijd bij een aantal attracties 

Bij een aantal attracties kun je je wachttijd verkorten. Dat kan op dit moment bij vier achterbanen (blue fire Megacoaster, Euro-Mir, Wodan-Timburcoaster en Poseidon), bij darkride Piraten in Batavia en bij Voletarium. Bij deze attracties kun jij, of je gezelschap van maximaal 10 personen, in de app een plek reserveren in de virtuele wachtrij (VirtualLine). In de tussentijd kun je iets anders doen of bezoeken. Deze gratis service werkt als het park open is én jij in het park bent.

Je ziet je favoriete plekken in één oogopslag

Je kunt je favoriete attracties selecteren. In jouw favorietenlijst bekijk je vervolgens alleen jouw gewenste attracties, restaurants en shows.

Je vindt snel alles wat je zoekt

Wil je graag meer informatie over een bepaald onderwerp? Met de zoekfunctie in de app vind je snel alle informatie. 

Met waterpret in Rulantica met de Nederlandstalige app
Je ziet meteen je tegoed op je cadeaukaart

In Europa-Park, Rulantica en online kun je een cadeaukaart kopen voor elk gewenst bedrag (tot € 250 per kaart). Met deze EMOTIONS-cadeaukaart in creditcard-formaat kun je op bijna alle plekken in Europa-Park en Rulantica gemakkelijk online betalen, ook in de app. Dat is veel praktischer dan contant geld. In de app zie je ook snel wat je actuele tegoed is.

Gratis downloaden

Je kunt de app gratis downloaden (zowel Apple als Android). Tip: doe dat al thuis. Heb je dat al gedaan? Perfect. Check voor je bezoek nog even of je de nieuwste versie hebt of update deze.

Wil of kun je de app niet gebruiken?

Geen probleem. Ook zonder de app is en blijft een bezoek aan Europa-Park en Rulantica een grenze(n)loos avontuur. Neem gerust de papieren plattegrond mee welke gratis bij de ingang verkrijgbaar is!