Allereerste Samson & Marie Zomershow

Na twee jaar zonder shows en evenementen in de parken, stonden Samson & Marie voor de allereerste keer op het podium van het Proximus Theater in De Panne met de Samson & Marie Zomershow.

Ze volgde daarmee de traditie op van meer dan 1.400 Samson & Gert Zomershows. Nadien onthulde Marie er, in aanwezigheid van heel wat fans, haar eigen ster op de Story Walk of Fame.

Eind augustus 2019 traden Samson & Gert voor de laatste keer samen op tijdens de Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne. Daarmee kwam er een einde aan meer dan dertig jaar ‘Gertje’, de man met het rode hemd en trouwe vriend van de populairste viervoeter van het land ‘Samson’. Al snel kreeg Samson een extra baasje: Marie. Vandaag was het dan ook eindelijk zo ver, na twee jaar zonder shows en evenementen, vond de première van de Samson & Marie Zomershow in Plopsaland De Panne plaats. Traditiegetrouw was ook de burgemeester van de partij voor de nodige portie humor.

Videocredit; Plopsaland De Panne
Ster op Story Walk of Fame

Na de eerste show vandaag mocht Marie bovendien haar hoogsteigen ster op de Story Walk of Fame, vlak voor het Proximus Theater, onthullen. Naast de reeds bestaande ster van Samson & Gert werd Marie er met een ster vereeuwigd. De Story Walk of Fame telt momenteel al 26 sterren en is een extra attractie binnen Plopsaland De Panne. Bezoekers zijn hier vaak te vinden om foto’s te maken van hun favoriete artiesten.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

De Samson & Marie Zomershow vindt nog elke weekdag tot en met 26 augustus plaats in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne. Er zijn telkens twee shows per dag, die inbegrepen zijn in een toegangsticket voor het park. Voor een compleet overzicht van alle evenementen, openingsuren en -dagen kan je terecht op www.plopsa.be.