600 medewerkers gezocht

Voor het seizoen 2024 is Pairi Daiza op zoek naar 300 medewerkers in loondienst. Er zal binnenkort een oproep worden gelanceerd voor 300 studentenjobs.

Receptionist(e), beheerder gastenrelaties, EHBO’er, architect, elektricien, loodgieter-verwarmingstechnicus, boomverzorger, tuinman, (assistent-)beheerder van horecapunten, ober, chef de partie, keukenhulp, technicus voor de filtratie van dierenbassins, aankoper of assistent-beheerder van winkels,… Niet alleen verzorgers zijn nodig bij Pairi Daiza. Het scala aan beschikbare functies is breed en gevarieerd.

Dit jaar zal Pairi Daiza 100 mensen aanwerven voor vaste posities en nog eens 200 als seizoenswerkers. Een zeer lang seizoen, aangezien het park geopend zal zijn van 10 februari 2024 tot 5 januari 2025. De deur van het Betoverde Dierenrijk staat ook open voor degenen die elders minstens ┬ż van de tijd werken en hun schema willen aanvullen met flexi-jobs. Er zijn ook opleidingen beschikbaar voor degenen die zich willen herori├źnteren en een nieuw beroep willen leren om in de zaal of in de keuken te werken. Deze worden georganiseerd in Pairi Daiza door Horeca Formation en FOREM, de Waalse dienst voor arbeidsbemiddeling. Deze opleidingen worden opgevolgd door een stage bij Pairi Daiza en zullen waarschijnlijk resulteren in een contract.

Speedy Job Days woensdag en donderdag

Kandidaten zijn welkom bij Pairi Daiza op 31 januari van 10 tot 18 uur en op 1 februari van 13 tot 20 uur.

Het Human Resources team zal aanwezig zijn om vragen van kandidaten te beantwoorden en hun cv en motivatiebrief in ontvangst te nemen.

Geen inschrijving of telefoontje nodig. Kandidaten worden verwacht bij de receptie van het Pairi Daiza Resort, gelegen bij de ingang van het park. Parkeerplaats 3 wordt gratis ter beschikking gesteld.Let op, dit evenement is exclusief bedoeld voor werknemers. Voor studenten zal binnenkort een ander evenement worden georganiseerd.

Kandidaten die niet in staat zijn om op 31 januari en 1 februari langs te komen, kunnen hun cv plaatsen onder het tabblad “Jobs – Pairi Daiza” op de website.