500 medewerkers gezocht

Kandidaten die willen werken in Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne of het Plopsa Hotel kunnen elke dag langskomen in de burelen van Plopsaland De Panne of zich inschrijven voor de jobdag op zaterdag 18 februari.

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Voor het tweede jaar op rij blijft Plopsaland De Panne in de periode van januari tot en met maart open op woensdagen, tijdens het weekend en gedurende de volledige krokusvakantie. “Tot 2 jaar geleden sloot Plopsaland De Panne na de kerstvakantie steeds de deuren tot aan de paasvakantie. We speelden al langer met het idee om tijdens de wintermaanden en de krokusvakantie open te blijven, vandaar namen we vorig jaar de proef op de som en het bleek een enorm succes te zijn.”,

Fotocredit; Plopsaland De Panne

Extra openingsdagen zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Daarom is de site De Panne dringend op zoek naar een 500-tal nieuwe medewerkers. Het gaat voornamelijk over seizoensmedewerkers voor Plopsaland De Panne, maar ook redders voor Plopsaqua De Panne en hotelmedewerkers voor het Plopsa Hotel worden gezocht. In het kader van deze zoektocht organiseert het park zaterdag 18 februari een jobdag. Inschrijven voor deze jobdag kan via https://www.plopsalanddepanne.be/nl/vacature/jobdag-plopsaland-de-panne. Alle vacatures zijn ook steeds te raadplegen op het vacatureportaal van Plopsa via www.plopsajobs.be. Wie bij Plopsa wil werken, kan zich ook elke weekdag tijdens de kantooruren aanmelden in de burelen van Plopsaland De Panne.

Wie Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne tijdens de wintermaanden wil bezoeken, kan zijn tickets aankopen via www.plopsa.be. Overnachtingen in het Plopsa Hotel kunnen geboekt worden via www.plopsahotel.be.