20 jaar Hanlloween!

Van 22 oktober tot 6 november beleef je de Halloweengekte boven- en
ondergronds in het Domein van de Grotten van Han!


Dit jaar vindt de 20e editie van Hanlloween plaats. Deze festiviteiten zijn elk jaar opnieuw zeer populair. Al sinds het prille begin zorgt de familiale sfeer voor veel plezier bij jong en minder jong! Het publieksevenement Hanlloween is een echte traditie in het Domein van de Grotten van Han. De afgelopen 20 jaar hebben tal van personeelsleden zich met veel enthousiasme en motivatie ingezet voor de Hanlloween-avondshows, waaraan jaarlijks een dertigtal figuranten en acteurs meewerken. Sommigen spelen duivelse wezens, anderen worden grappige gidsen
tijdens de festiviteiten of laten hun talent zien als make-upartiesten, acteurs…

Hanlloween

brengt de verschillende teams van het Domein dichter bij elkaar. Al 20 jaar op rij is het feest met Hanlloween en het ziet ernaar uit dat het nog even zal doorgaan!
16 dagen lang BOE!
Tijdens de herfstvakantie tooit het Domein zich in de kleuren van Hanlloween. In het Wildpark zijn de bosgeesten ontwaakt en wandelen guitige en griezelige wezens op de wandelpaden. Ze willen je maar al te graag ontmoeten … Ontdek de wilde dieren (beren, wolven, lynxen, bizons, herten …) in de kleurrijke herfstkleuren en laat je betoveren door de magie van Hanlloween!
Dagelijks zijn er speciale voedermomenten van de dieren, die je kunt meemaken tijdens je wandeling door het Wildpark.
De Grot van Han is het speelterrein geworden van een bende trollen die er hun intrek hebben genomen. Deze wat gestoorde grapjassen weten de bezoekers vast en zeker te verrassen langs het wandelpad. De vrolijke bende neemt je mee naar haar maffe wereld het hartje van een van de mooiste grotten van Europa! De Hanlloween-animaties overdag zijn inbegrepen in de klassieke bezoeken aan de Grot en het Wildpark.

Beleef een Hanlloween-avondshow op 29, 30 of 31 oktober!

Wandel bij maanlicht door het Wildpark. Schimmen en vreemde wezens komen er tevoorschijn en hebben voor jou enkele verrassingen in petto… Wees op je hoede! Een 2 km lang pad vol belevenissen leidt groot en klein naar het hartje van het duistere, mysterieuze bos. Rare schepsels en gekke bewakers zwerven door de nacht. Durf je de duisternis te trotseren en hun pad te kruisen?
Drie avonden om te bibberen van plezier en een spannend duivels avontuur te beleven met familie of vrienden!

Praktische informatie voor de “Hanlloween” avonden:
  • Trefpunt: receptie van het Domein, Plaine de Dry Hamptay: rue des grottes, 46 – 5580 Hansur-Lesse
  • Data: 29/10, 30/10, 31/10, opgelet wel enkel in het Frans
  • Uurregeling: vertrek om 17.30 uur, 18.10 uur, 18.50 uur, 19.30 uur en 20.10 uur
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: 30 €/volwassene en 23 €/kind (6-11 jaar)
  • Wat mee te nemen: warme kleren, wandelschoenen. Aarzel niet om je te verkleden!
    Info en tickets: grotte-de-han.be/nl/exclusieve-bezoeken/hanlloween-avondshows