100 scare actors gezocht

Zodra de herfst aanbreekt verandert Attractiepark Toverland in een waar paradijs voor echte griezels.

De jaarlijks terugkerende Halloween Nights zijn populaire avondopenstellingen waar bezoekers hun grootste angsten in de ogen kunnen kijken. Om die angsten gestalte te geven is Toverland op zoek naar ruim 100 scare actors. Er zijn dit jaar 12 Halloween Nights gepland in en rondom de herfstvakantie. Aanmelden voor de audities kan via www.toverland.com/scareactorsgezocht.

“Scare actors krijgen de opdracht om onze gasten een angstaanjagend leuke avond te bezorgen”, vertelt Manager Entertainment Luke Verhoeven. “We zijn op zoek naar acteurs en actrices die willen acteren in onze scare zones, spookhuizen of andere Halloween-experiences.” Dit is niet voor iedereen weggelegd, waarschuwt Luke. “Je moet natuurlijk wel overtuigend in de huid kunnen kruipen van één van onze angstaanjagende karakters.” Maar ervaring is niet nodig: iedereen die houdt van griezelen is welkom om auditie te komen doen!

Aanmelden audities

Auditanten zijn welkom op de auditiedagen op 1, 2 of 3 september. Er zal dan gekeken worden welke acteurs en actrices het beste passen bij de verschillende karakters. De Halloween Nights zelf vinden plaats op 8, 15, 22 t/m 24, en 26 t/m 31 oktober en op 5 november. Scare actors dienen minstens 18 jaar oud te zijn en minimaal op 10 van de 12 Halloween Nights te kunnen verschijnen, net als op de generale repetitie op 6 oktober. Aanmelden voor de audities is mogelijk via www.toverland.com/scareactorsgezocht.