1.000 verblijven op 24 uur geboekt

Sinds donderdag 11u was het mogelijk om een verblijf in Pairi Daiza te boeken voor het eerste deel van het seizoen, van 10 februari tot 12 mei 2024. Er zijn al bijna 1.000 verblijven verkocht. De pinguïnkamers met uitzicht onder water zijn uitverkocht voor deze periode. Er is bijna geen beschikbaarheid meer voor een verblijf bij de walrussen.

Overnachtingen op zaterdag quasi volzet

Duizenden mensen keken reikhalzend uit naar deze start van de verkoop. De reserveringsteams kregen gisteren een enorm aantal telefoontjes te verwerken en dat gaat vandaag nog steeds door. Er is bijna geen beschikbaarheid meer voor een verblijf van zaterdag op zondag.

De verblijven met uitzicht op de pinguïns en die ondergedompeld in walrussen zijn het populairst. De pinguïnkamers met uitzicht onder water zijn al volgeboekt voor de periode die te koop is: van 10 februari tot 12 mei 2024. Er zijn nog maar een paar walrusverblijven beschikbaar.

De verblijven met halfpension in Pairi Daiza hebben sinds hun lancering in juni 2019 duizenden mensen aangetrokken met een hele hoge bezettingsgraad tot gevolg. De kamers zijn het hele jaar door quasi volgeboekt.

Voor de start van het seizoen 2024 blijven de prijzen vrijwel ongewijzigd ten opzichte van 2023. Pakketten met halfpension beginnen bij 134 euro per persoon (*). Er wordt een korting van 10% verleend voor elke accommodatie waarin ten minste één volwassen seizoenskaarthouder verblijft.

(*) Prijs berekend op basis van tarieven tijdens het laagseizoen en voor combinaties van 2 volwassenen en 2 kinderen.

Fotocredit: Pairi Daiza