Waarschuwing! Spinnenpiek in Zuid-Californië!

Bel de ongediertebestrijder! Meer dan 1200 LEGO® spinnen hebben de LEGO versies van San Diego en Los Angeles in LEGOLAND® California Resort overgenomen! Het familiepretpark, gerund door Merlin Entertainments, maakt zich op voor het Halloweenseizoen en hun epische Brick-or-Treat Monster Party met een griezelige invasie van meer dan 33.000 LEGO® stenen.

Van de torenhoge gebouwen in Downtown LEGO San Diego tot de met sterren bezaaide straten van LEGO Hollywood, deze spinachtigen weven een web van plezier en opwinding. De Master Model Builders van het park hebben wekenlang 20 variaties van deze achtpotige wezens gebouwd om deze iconische LEGO-steden om te toveren tot een Halloweenparadijs.

“We houden van deze tijd van het jaar, omdat we dan echt creatief kunnen zijn en plezier kunnen hebben met onze LEGO-modellen die we toevoegen aan MINILAND USA, zodat onze gasten ervan kunnen genieten”, aldus Master Model Builder PJ Catalano. “Naast de trick-or-treaters die je in de rij ziet staan ​​voor snoep en die meelopen in de kostuumwedstrijd rond MINILAND, voegen deze spinnen nog meer Halloweenplezier toe aan onze favoriete steden.”

De LEGO-spinnen voegen een vleugje angstaanjagende charme toe aan het Halloweenseizoen van dit jaar en het Brick-or-Treat Monster Party in het Resort. Vanaf 14 september transformeert Brick-or-Treat het park in een leuk Halloween-uitje met snoep van Haribo, betoverende shows en LEGO®-bouwwerk. Gezinnen kunnen LEGO®-monsters ontmoeten, waaronder Spider Lady, Monster Rocker, Mummy en nieuw dit jaar, Monster Scientist, voordat ze hun beste monsterkostuums laten zien in Lord Vampyre’s Very Important Monsters (V.I.M) Costume Party. Sluit je aan bij LEGO Zombie Cheerleader en haar crew terwijl ze cheer-try-outs houden met een aantal pakkende bewegingen op het Fun Town-podium en Jam Out met Monster Rocker in zijn Dead Beats Studio. Het evenement vindt plaats op geselecteerde zaterdagen en zondagen tot en met 27 oktober en alle angstaanjagend leuke festiviteiten zijn inbegrepen bij de algemene toegang.

Op weekdagen kunnen parkbezoekers zich vergapen aan de spinneninvasie en Halloween het hele seizoen lang vieren met kostuumfiguren, feestelijke thema’s en heerlijke seizoenslekkernijen. Bovendien kunnen gasten van het LEGOLAND® Hotel en het LEGOLAND® Castle Hotel genieten van toegang tot de Brick Boo-gie Bash van het Resort. De exclusieve kindernachtclub transformeert met een verlichte dansvloer, een afspeellijst vol met door kinderen goedgekeurde deuntjes en interactieve danswedstrijden. Entertainers zorgen ervoor dat het feest elke avond van 18.00 tot 21.00 uur blijft knallen.

Voor meer informatie over LEGOLAND California, bezoek onze website of volg ons op Facebook. Om een ​​niet al te eng Halloween-vakantiepakket te boeken bij LEGOLAND Hotel, bezoek onze pagina Vakantiepakketten. Gasten kunnen ook dagtickets of jaarpassen kopen met of zonder hotelovernachting

Bron/fotocredit: Legoland California