Spooktacular is terug

Het ultieme Halloween-evenement voor families en kinderen van alle leeftijden, Spooktacular, keert op 31 augustus terug naar SeaWorld Orlando. Dit evenement overdag zit vol met meeslepende festiviteiten, van verrassingen tot snoep, kostuums en meer.

Van trick-or-treat tot een dansfeest met Sesame Street-vrienden, kinderen zullen het geweldig vinden om deel te nemen aan alle levendige activiteiten. Families kunnen verschillende meeslepende en boeiende activiteiten ervaren, zoals de Pumpkin Storyteller en Meet-a-Mermaid, waardoor Spooktacular het perfecte evenement is om iedereen te helpen de Halloween-sfeer te omarmen.

Spannend entertainment en gezinsvriendelijke herfstactiviteiten
De perfecte griezelige herfstdag van Halloween-opwinding voor het hele gezin is te vinden bij SeaWorld Orlando’s Spooktacular. Het evenement van dit jaar zit vol met betoverende ervaringen en charmante activiteiten waar iedereen van zal houden!

SeaWorld Spooktacular’s Halloween-activiteiten omvatten:
  • NIEUW Shamu & Crew Spooktacular-ontbijt: gasten kunnen hun dag beginnen bij SeaFire Grill met Shamu & Crew’s Spooktacular-ontbijt, waar ze de kans krijgen om foto’s, knuffels en handtekeningen te krijgen van de geliefde Shamu & Crew-personages. Let op: deze exclusieve ervaring brengt extra kosten met zich mee.
  • NIEUW Harvest Maze: perfect voor gasten van alle leeftijden, het doolhof biedt een leuke en gemakkelijke manier om te genieten van de magie van de herfst. Gasten dwalen door de kronkels en maken onvergetelijke herinneringen, een ideaal herfstavontuur voor het hele gezin!
  • HERUITGEBEELDE Pumpkin Garden en Storyteller: terwijl ze door de Pumpkin Garden dwalen, kunnen gasten zien hoeveel vriendelijke pompoenvissen ze spotten. Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan een interactief verhalen vertellen gevolgd door het NIEUW Bubble Dance Party, een Halloweenfeest vol zwevend plezier, gegiechel en veel Spooktacular Pals!
  • Trick-or-Treat Candy Trail: kinderen kunnen zich verkleden in hun favoriete kostuums en op een trick-or-treat-avontuur gaan door het park, waarbij ze stoppen bij 12 stations met een verscheidenheid aan snoepjes en snacks. Om mee te doen aan het plezier, kunnen gasten een SeaWorld trick-or-treat-tas kopen, verkrijgbaar bij de ingang van de trick-or-treat-route.
  • Sesame Street Halloween Parade: de spectaculaire parade laat families dansen en spelen met Elmo en vrienden die zich hebben verkleed voor Halloween en genieten van een kleurrijke muzikale ervaring.
  • Scarecrow Halloween Dance Party: families kunnen dansen en een dansje wagen op de Scarecrow Halloween Dance Party die plaatsvindt op de Journey to Atlantis Plaza. Dj’s spelen leuke deuntjes terwijl vogelverschrikkers hun dansjes laten zien tijdens bepaalde optredens gedurende de dag.
  • Halloween Kids Crafts: op het snoeppad kunnen kinderen genieten van wat Halloween-kleurplaten en knutselwerkjes die zijn inbegrepen bij de toegang tot het park.
  • Spooktacular Scavenger Hunt: Met de aankoop van de speciale kaart bij Coconut Bay Trader’s kunnen gezinnen het park verkennen en SeaWorld’s kleurrijke Halloweenvrienden opsporen. Gasten kunnen de voltooide kaart bij Coconut Bay Trader’s inwisselen voor een unieke prijs.
  • Kostuumwedstrijd: Op vrijdagen in oktober kunnen gasten hun kostuumkunsten tonen bij Journey to Atlantis Plaza voor een kans om spannende prijzen te winnen.
  • Meet-a-Mermaid: Terwijl deelnemers door het trick-or-treat-pad wandelen, kunnen ze een charmante zeemeermin ontmoeten en memorabele foto’s maken.
  • Halloween-koekjes versieren: Tijdens bepaalde tijden op Sesame Street Land tijdens Spooktacular kunnen kinderen leuke, door de herfst geïnspireerde koekjes personaliseren met een speciale gast. Er zijn koekjesdecoratiesets te koop.
  • Halloween-verhaaltijd met Big Bird: Tijdens geplande tijden bij Big Bird’s nest kunnen gasten samenkomen om enkele van zijn favoriete Halloween-verhalen te horen.
Bron/fotocredit: Seaworld Orlando