SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream onthult nieuwe gruwelen

Terwijl de sluier tussen deze wereld en de andere wereld dunner wordt en de schaduwen langer worden, roept SeaWorld Orlando degenen op die het aandurven om verder te gaan dan het vertrouwde vlak naar een rijk waar de realiteit vervaagt onder de opkomende maan en nachtmerries tot leven komen. Nu is het tijd om je voor te bereiden op Howl-O-Scream, waar je diepste angsten wachten in vier gloednieuwe spookhuizen.

Als je bijna uit deze huizen ontsnapt, vind je huiveringwekkende horror verweven door drie nieuwe scare zones. Tussen de spanning en de rillingen door, vind je een korte pauze in twee nieuwe interactieve bars waar de geesten van de nacht krachtige elixers en griezelige gerechten maken. Van dodelijke gokken met de hoogste inzetten tot griezelige, verzonken steden, verken een wereld waar angst fantasie ontmoet en waar je op elke hoek spoken tegenkomt. De terreur gaat door op hartverscheurende attracties zoals Mako, Infinity Falls, Pipeline en Ice Breaker.

Het Howl-O-Scream-evenement van dit jaar heeft in totaal vijf spookhuizen, zeven scare zones, twee shows, vijf interactieve bars en meer griezels dan ooit tevoren, wat een onvergetelijke reis in de duisternis belooft. SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream, dat de USA TODAY’s 10Best Readers’ Choice Award voor het beste Halloween-evenement in het themapark in 2023 ontving, wordt op geselecteerde avonden gehouden van 6 september tot 2 november.

Nieuwe huiveringwekkende huizen en sinistere schrikzones
Gasten gaan een weddenschap aan met hoge inzetten in “The Ultimate Gamble”, waar de levens-of-dood-inzetten van het casino elke stap in een valstrik dreigen te veranderen, waardoor ze voor altijd gevangen zitten in het eeuwige spel. Durf de overblijfselen van beloofde sereniteit te zoeken in het “Water’s Edge Wellness Center”. Ervaar de verschrikkingen van eeuwige mysteries en duistere geheimen in de spookachtige hallen, waar de levenden en de doden botsen. Mocht u ontsnappen uit dit spookhuis, waag u dan aan de verzonken stad in “Atlantis – Journey Below”. Daal af in een griezelig onderwaterkoninkrijk waar de verwachting de lucht dikker maakt en sinistere zeewezens op elke golf weerklinken. Als de diepten u terug naar het land drijven, wacht “Farm 51” om uw ziel te verslinden. De lucht hier is zwaar van angst, alleen verbroken door het griezelige geritsel van korenvelden, wat onthult dat u niet alleen bent. Naast deze huiveringwekkende toevoegingen is er ook de terugkerende favoriet bij de fans: “D3LER1UM666 Laboratories.”

Gasten worden ook verleid om onuitgesproken angsten en huiveringwekkende spoken te confronteren in drie nieuwe scare zones. Een ooit idyllische haven aan de kant van de weg verandert in een nachtmerrie in “Paradise Palms”, waar gasten kunnen inchecken maar nooit meer uitchecken in deze verweerde verblijfplaats met een huiveringwekkende geschiedenis. Overleef dit en sta oog in oog met de waanzin van “Cannibal Harbor”. Deze ooit bloeiende haven is nu een plek van oerangst, waar kannibalistische zeelieden op jacht gaan naar verse prooien. Ontsnappen aan hun banket garandeert geen veiligheid, want het mystieke bos lonkt in “Seeds of the Coven”. Test goddelijke bescherming tegen heksenvloeken in deze onheilspellende omgeving. Onder deze spookachtige nachtmerries bevinden zich vier terugkerende favorieten: “Blood Light District”, “Toxic Turmoil”, “Terrors of the Deep” en “Carnevil Pier”.

Terugkerende fanfavoriete shows en macabere bars met angstaanjagende lekkernijen
De Howl-O-Scream-ervaring wordt verder verbeterd met SeaWorld’s duistere, vermakelijke, hartverscheurende shows zoals het spookachtige “Siren’s Song”. Gasten kunnen het verhaal van de legendarische sirenes betreden, die zelfs de dapperste avonturiers verleiden. Bezoekers kunnen ook betoverd raken door een adrenaline-aangedreven muzikale showcase met de beruchte Jack the Ripper in de beroemde “Monster Stomp”.

Geen enkel Howl-O-Scream-avontuur is compleet zonder spectaculaire hapjes en drankjes om gasten te voeden terwijl ze hun diepste angsten onder ogen zien. Les je bovenaardse dorst en buitenaardse honger in de nieuwste bars van het park, “Sacrificial Spirits” en “Space Gate 3”. De “Longshoremen Tavern” keert terug voor het evenement, waar de havenarbeiders staan ​​te popelen om degenen die binnenkomen te vermaken. “Tormented” is ook terug om te spoken, en biedt een toevluchtsoord van de winterse woestenij terwijl je de verschrikkingen onder het ijs trotseert. Zondevol zoete lekkernijen wachten op je bij “CarnEvil Curiosities,” samen met een verscheidenheid aan speciale angstaanjagende voedselaanbiedingen.

Bron/fotocredit: Seaworld Orlando