Ren voor je leven op vrijdag de 13e

SeaWorld Orlando lokt de dapperste hardlopers, wandelaars en alles daartussenin om op vrijdag de 13e (13 september 2024) een unieke nachtelijke terreur 5K-ervaring te beleven door het park: Howl-O-Sprint. Dit is geen typische 5K, maar een meeslepende, hartverscheurende route door het bovennatuurlijke, die spanning, rillingen en een finishlijn belooft die deelnemers niet snel zullen vergeten. De 5K begint om middernacht en vormt het decor voor een huiveringwekkend avontuur.

Wie durft, rent door de renbaan terwijl hij omringd wordt door meedogenloze personages die vloeken en huiveringwekkende angst beloven. Deelnemers voelen de adrenaline stromen terwijl ze langs achtbanen razen die geteisterd worden door onuitsprekelijke verschrikkingen, terwijl ze door de donkere diepten van SeaWorld Orlando navigeren, waar griezelige landschappen en angstaanjagende scare zones op hen wachten.

De Howl-O-Sprint 5K Run culmineert in een post-race feest, exclusief voor dappere racers en een beperkt aantal toeschouwers tot 02:00 uur. Deelnemers kunnen genieten en bijtanken in de Siren’s Bar, met duivels lekkere lekkernijen en opwindend live entertainment dat de harten nog lang na de finishlijn sneller laat kloppen.

“SeaWorld Orlando zet zich al jaren in om onvergetelijke ervaringen te bieden aan onze gasten, en we luisteren voortdurend naar hun wensen voor meer meeslepende en ervaringsgerichte evenementen,” aldus Jon Peterson, President van SeaWorld Orlando. “Onze bekroonde Howl-O-Scream is de perfecte achtergrond om de Howl-O-Sprint 5K te introduceren. Dit is geen doorsnee hardloopwedstrijd; het is een spannende, hartverscheurende reis door het bovennatuurlijke die belooft anders te zijn dan alles wat onze gasten ooit hebben meegemaakt. We zijn enthousiast om de dappersten onder ons uit te dagen om hun grenzen te testen in dit unieke nachtelijke terreuravontuur op vrijdag de 13e.”

Competitieve lopers krijgen de kans om hun mededeelnemers en de geesten die de route teisteren te overtreffen, met prijzen voor de beste drie mannelijke en vrouwelijke finishers. Alle deelnemers kunnen hun ontsnappingstijden bijhouden met de finishlijnklok, wat een competitief randje toevoegt aan dit huiveringwekkende evenement.

Omdat het evenement beperkt is tot 4.000 deelnemers, worden geïnteresseerden aangemoedigd om zich snel aan te melden voordat het te laat is. Vanwege de inhoud voor volwassenen, inclusief scènes met geweld, gore en bloed, wordt de Howl-O-Sprint 5K Run alleen aanbevolen voor volwassenen. Dit evenement is niet geschikt voor kinderen.

Bron/fotocredit: Seaworld Orlando