zondag, 01 maart 2020 11:22

Vijftien gerehabiliteerde zeeschildpadden keerden terug Aanbevolen

In de afgelopen twee weken zijn 15 bedreigde zeeschildpadden teruggebracht naar de Atlantische Oceaan aan de Canaveral National Seashore in New Smyrna Beach, Florida door het reddingsteam van SeaWorld Orlando. Alle zeeschildpadden werden na koude verdoving in New England gered en eind vorig jaar naar Orlando gevlogen voor gespecialiseerde zorg en behandeling.

Tien van de gerehabiliteerde schildpadden waren de ruggen van Kemp, een ernstig bedreigde diersoort. Vijf groene zeeschildpadden, die zijn geclassificeerd als bedreigd, werden ook teruggegeven. Ze vertegenwoordigen meer dan de helft van de 29 schildpadden die door de Florida Fish and Wildlife Commission (FWC) van New England naar SeaWorld Orlando worden vervoerd. Bij aankomst in Orlando voerde het reddingsteam van SeaWorld volledige onderzoeken uit om de beste behandeling voor elke zeeschildpadpatiënt te bepalen.

 

Volgens Meghan Koperski, bioloog van FWC-zeeschildpadden, “werkten FWC-medewerkers bij het identificeren van toegestane revalidatie-faciliteiten die tientallen koude verdoofde schildpadden uit Noordoost-Amerika konden verzorgen. Voor nieuwe patiënten die zorg nodig hebben. Partners zoals SeaWorld zijn opgegaan en hebben dit gelukkige einde mogelijk gemaakt. ”

In samenwerking met overheidsinstanties en partners leven zijn sinds 1980 meer dan 2800 zeeschildpadden gered door de reddingsteams van SeaWorld. Al meer dan 55 jaar helpt SeaWorld Parks & Entertainment dieren in nood - ziek, gewond, wees of verlaten, met als doel ze terug in het wild te brengen. Meer dan 36.000 dieren zijn gered door het deskundige reddingsteam dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is.

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.