Vrijdag 6 december van 17.00 tot 20.00 uur lanceert ARTIS de Slaapwandeling. Een nieuwe app waarmee je dwaalt door een aardedonker ARTIS-Park.

Voor de bavianen in DierenPark Amersfoort is het elke dag “Black Friday”. “Zodra zij weten dat er binnen in hun verblijf wat te halen valt, drommen zij samen tot de poortjes opengaan en zij naar binnen mogen”, vertelt dierverzorger Marc Belt.

Op 26 november 2018 schonk gorilla Mayani in de nieuwe Mensapenvallei in ZOO Antwerpen het leven aan een kleine gorilla, Thandie. Vandaag viert Thandie haar eerste verjaardag en heeft ze meteen fantastisch gorillanieuws: tante Mambele is zwanger en verwacht haar kleintje voor de zomer 2020. Dit wordt de tweede boreling in de Mensapenvallei. Een succes voor het kweekprogramma voor deze bedreigde mensapensoort waar ZOO Antwerpen actief aan deelneemt.

Op 26 november 2018 schonk gorilla Mayani in de nieuwe Mensapenvallei in ZOO Antwerpen het leven aan een kleine gorilla, Thandie.

Koninklijke Burgers’ Zoo heeft vrijdagochtend 22 november 2019 een volwassen bijna 8-jarige bantengstier met een opmerkelijk vrouwelijk uiterlijk uit de dierentuin van München ontvangen.

Beschuit met muisjes in DierenPark Amersfoort, want daar is een mini-ezeltje geboren. “Moeder Olivia heeft haar eerste jong gebaard en het blijkt een gezond meisje te zijn”, vertelt dierverzorger Corine de Ruiter. “Veulen Bonnie drinkt goed en heeft de eerste stapjes buiten al gezet.” 

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).