Shark Swim heropent Aanbevolen

Het Shark Swim-programma bij Discovery Cove is terug! Aangepast met verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, zal de capaciteit verder worden beperkt om een ​​nog exclusievere ervaring te creëren voor gasten om meer te weten te komen over verschillende soorten haaien terwijl ze naast hen zwemmen in The Grand Reef, en rondzwerven op het ruime terrein van dit vredige all-inclusive toevlucht.

Om de capaciteit te beheren en de juiste fysieke afstand tussen gasten, gasten en trainers te behouden, zijn de volgende aanpassingen gemaakt aan deze unieke ontmoeting:

  • Deze intieme ervaring is beperkt tot niet meer dan twee partijen per sessie
  • Gasten zitten in een aangewezen zithoek met de juiste afstand tussen de twee groepen voor een educatief overzicht en een trainingssessie met deskundige aquarianen van Discovery Cove

Tijdens deze ontzagwekkende ontmoeting zullen gasten:

  • Ga met hun gezelschap het water in voor een intieme haaienpraat en trainingssessie met de deskundige aquarianen van Discovery Cove; en, met meer dan 20 haaien in het leefgebied van Discovery Cove, valt er veel te leren!
  • Neem de volgende stap en trek een gesteriliseerde snorkel en masker aan om te genieten van diep water, gratis zwemmen langs blacktip rif, verpleegster, zebra, bonnethead haaien en niet te vergeten de duizenden tropische vissen die ook in The Grand Reef leven.
  • Krijg een beter begrip van het unieke karakter van elke haaiensoort, de zorg die ze krijgen bij Discovery Cove en vertrek met de herinnering aan een onvergetelijke ervaring.
  • Maak kans op een foto met een van de haaien.

Het Shark Swim-programma wordt aangeboden tijdens de normale openingstijden van Discovery Cove (vrijdag-maandag) met slechts acht plekken per dag beschikbaar.

Het Shark Swim-programma begint bij $ 129 per persoon en kan worden toegevoegd aan zowel Signature Dolphin Swim- als Day Resort-pakketten. Alle deelnemers moeten minstens 10 jaar oud zijn. De ruimte is beperkt, dus gasten worden aangemoedigd om hun plek (ken) onmiddellijk te reserveren.

Discovery Cove schenkt vijf procent (5%) van de opbrengst van het Shark Swim-programma aan de Guy Harvey Ocean Foundation, die wetenschappelijk onderzoek doet en educatieve programma's organiseert die gericht zijn op het behoud van het mariene milieu.

Ga voor meer informatie naar www.DiscoveryCove.com.