Florida’s eerste duelerende waterglijbaan Aanbevolen

Aquatica Orlando, uitgeroepen tot nummer 1 waterpark van Orlando, racet tegen 2020 met een unieke nieuwe parkaantrekkelijkheid die parkbezoekers zal opwinden - de allereerste duellerende waterglijbaan ooit, Riptide Race.

Beginnend bovenop een 68-voet toren kunnen rijders een vlot pakken en hun stempel drukken in side-by-side race rijstroken met topsnelheden. Elk vlot heeft een team van twee, dus elke rijder zal een partner hebben als ze een hoopvolle overwinning tegemoet gaan. Bovendien hebben Riptide Race-vlotten lage wanden om volledig zicht op de concurrentie te garanderen. Duelleren face-to-face en racers navigeren door strakke lussen en versnellingen door binnen- en buitensecties. Het is een marathon naar de finish door bijna 200 meter spattende glijbaan!

"Riptide Race biedt een rijervaring die je nergens anders in Florida kunt krijgen. Aquatica zal het eerste waterpark in de staat zijn met een spannende, en nog belangrijker, duellerende waterglijbaan, ”zei David Heaton, vice-president van Aquatica Orlando. "Riptide Race is de perfecte aanvulling op onze attractieportfolio en vormt een aanvulling op wat al een van de meest gezinsvriendelijke waterglijbanen in Orlando is."

Riptide Race heeft een hoogtevereiste van 42 inch om gezinnen met kinderen aan te spreken. De nieuwe glijbaan bevindt zich gunstig aan de noordkant van het park naast Banana Beach Cook Out.

De beste manier om Aquatica te ervaren is met een Aquatica Orlando Annual Pass of Fun Card. Gasten kunnen houders van een Aquatica-jaarpas worden voor slechts $ 9,25 per maand. De aanbieding eindigt op 3 december en genieten van 12 maanden bezoek en ontvangen parkvoordelen en beloningen inclusief GRATIS parkeren, voorrangstoegang tot Riptide Race in 2020, in-park kortingen en veel meer. Of gasten kunnen een Fun Card kopen die onbeperkte toegang tot het park biedt voor het hele bedrijfsseizoen 2020 voor slechts $ 76,99 -. Koop nu een Fun Card en ontvang de rest van het bedrijfsseizoen 2019 GRATIS¹. Voor meer informatie, bezoek AquaticaOrlando.com.

Stel je team samen en maak je klaar om het plezier op Aquatica in 2020 te vergroten. Ontvang de nieuwste updates over Riptide Race door Aquatica te volgen op Facebook, Instagram en de SeaWorld Blog.

Media