zondag, 19 januari 2020 11:06

Raptor waarneming ! Aanbevolen

De LEGO® FILM WERELD, die dit voorjaar wordt geopend in LEGOLAND® California Resort, heeft het eerste LEGO®-model van het land officieel verwelkomd; een skateboardende, stud-shooting Velociraptor! Het Raptor LEGO-model is meer dan 8 ½ voet lang en weegt meer dan 870 pond en verwelkomt gasten in Bricksburg! Geïnspireerd door de tijdreizende, ruimteschip loodsende roofvogels uit The LEGO® Movie 2 ©: The Second Part, is het LEGO-model gebouwd van 90.151 LEGO-stenen en het duurde 401 uur voor de Master Model Builders om het te monteren.

Het zou niet veilig zijn om een Raptor in het park te hebben zonder zijn trainer! Het familie themapark kondigde ook de toevoeging aan van het coolste personage dat er is, raptor trainer Rex Dangervest. Rex Dangervest is een archeoloog die de melkweg verdedigt en de beste vriend van de Raptors. Gasten krijgen de gelegenheid om foto's te maken met Rex Dangervest samen met Emmet, Lucy en alle The LEGO Movie-personages wanneer het land dit voorjaar opent.

De LEGO MOVIE WORLD is gebaseerd op de blockbuster-films The LEGO Movie en The LEGO Movie 2: The Second Part. Het nieuwe land dompelt gasten volledig onder in het LEGO Movie-universum en plaatst ze in de straten van Bricksburg. Op de vlaggenschiprit, Emmet's Flying Adventure, springen gasten aan boord van de driedubbele dekbank van Emmet voor een sensatiezoekend avontuur. Naast het vliegavontuur van Emmet kunnen kinderen en gezinnen genieten van de stormloop van de Disco Drop van Unikitty en de vele persoonlijkheden van de onverschrokken katachtige ervaren. Het avontuur houdt daar niet op, want gasten kunnen Benny's Play Ship verkennen, een carrousel met een themarit en genieten van smakelijke traktaties door het hele land.

De LEGO FILM WERELD is inbegrepen in de toegangsprijs tot LEGOLAND California Resort. Voor ticketprijzen van LEGOLAND California Resort, werkschema en aanvullende informatie, bezoek www.LEGOLAND.com of bel 760-918-LEGO (5346).

Media

Legoland California

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.