Furuvik 2020 Aanbevolen

Op 16 mei opent Furuvik zijn deuren voor het zomerseizoen en al vandaag kunnen we onthullen wat het nieuws van volgend jaar zal zijn. De draak is een achtbaan voor het hele gezin, vervaardigd door het Duitse bedrijf Zierer. Het zal maagirritatie veroorzaken voor zowel groot als klein met een lengtelimiet van slechts 95 cm in het gezelschap van volwassenen.

Voor de première op 16 mei kunnen de gasten van Furuvik genieten van een nieuwe achtbaan voor het hele gezin. De draak zal een maagirritatie veroorzaken voor zowel kleine als grote gasten en is als een mix tussen de Nyckelpigan op Gröna Lund en de Godiståget op Kolmården. Je hoeft alleen 95 cm lang te zijn als je in volwassen gezelschap gaat en de attractie is voltooid wanneer Furuvik op 16 mei voor de zomer opent. De draak wordt vervaardigd door het Duitse bedrijf Zierer, dat onder meer de Nyckelpigan en Lyktan bij Gröna Lund maakte.

We zijn zo blij dat we volgend jaar een gloednieuwe en mooie achtbaan kunnen presenteren aan onze jongere gasten. De draak zal een perfecte toevoeging zijn voor de families van kinderen die ons pretpark bezoeken, zegt Nina Tano, CEO van Furuvik.

FEITEN DE DRAAK

Fabrikant: Zierer (Duitsland)
Lengtelimiet: 95 cm bij volwassen feest
Max snelheid: 30 km / u
Capaciteit: 12 personen, 6 personen in elke achtbaan
Max hoogte: 4,5 meter
Spoorlengte: 128 meter