maandag, 25 november 2019 19:41

SeaWorld Orlando onthult Coasterkarretje voor Ice Breaker Aanbevolen

Gisterochtend op de IAAPA-conferentie onthulde SeaWorld Orlando de ritauto voor de 2020 achtbaan Ice Breaker. Als je niet aanwezig kon zijn, bekijk dan foto / video van het evenement en enkele snelle feiten over de rit: Ice Breaker ™ - Opening Spring 2020

Ruiters maken hun debuut in het voorjaar van 2020 en zullen rillen door gezinsvriendelijke avonturen op de eerste lanceringsonderzetter van SeaWorld Orlando: Ice Breaker ™. Vernoemd naar de ijzige Arctische toppen zal Ice Breaker vier lanceringen hebben, zowel achteruit als vooruit, met als hoogtepunt een omgekeerde lancering in de steilste verticale val in Florida - een 93-voet hoge piek met een hoek van 100 graden.

Gelegen in de buurt van de Wild Arctic Attractie weerspiegelt het thema van de rit dit gebied met een knipoog naar Ice Breaker's conserveringspartner, Alaska SeaLife Center. De missie van het Alaska SeaLife Center is voornamelijk gewijd aan marien onderzoek, onderwijs en respons op dieren in het wild en sluit nauw aan bij SeaWorld Orlando, waardoor ze een ideale partner zijn om rijders te informeren over de Artic en zijn inwoners.

 

De opening van Ice Breaker is de perfecte aanvulling op SeaWorld's steeds groeiende rijportfolio en de 48-inch rijderhoogte maakt het een gezinsvriendelijke spannende rit. Van de achtbaan-sensaties van Mako, Manta en Kraken tot de water stroomversnellingen van Infinity Falls en het plezier van de tocht van Journey to Atlantis voegt Ice Breaker zich bij de beroemde attracties van het park als een must-do-ervaring in Orlando.

Ice Breaker Fast Facts

Openingsdatum: lente 2020

Conservation Partner: Alaska SeaLife Center

Speciale kenmerken: SeaWorld Orlando's eerste lanceeronderlegger en een viervoudige lanceeronderlegger. Ervaar een omgekeerde lancering in de "steilste voorbij verticale val," een 93 "lange piek met een hoek van 100 graden.

Maximum Height

Achterspijker: 93 ft.
Hoge hoed: 80 ft.
Lengte van het spoor

Spoorlengte: 1900 ft.
Baan afgelegd 2750 ft.
Maximale snelheid: 52 mph

Rijd duur: 80-90 seconden

Aantal treinen: twee

Aantal bussen: drie per trein, met drie rijen per bus

Minimale rijderhoogte: 48 inch

Fabrikant: Premier Rides

Media

10 years Themeparksnews

Beste bezoeker, Door de Covid19 regels zijn wij genoodzaakt om onze verjaardag ook aan te passen. We gaan bekijken wat we nog in stock hebben en dat zullen wij dan verloten. Het is in 2020 niet aan de orde om aan de parken prijzen te gaan vragen. Wij hopen op uw begrip.