Seaworld San Diego kondigt "Emperor" aan. Aanbevolen

SeaWorld San Diego kondigt "Keizer" aan als de naam van de nieuwe duikcoaster van het park die in de zomer van 2020 wordt geopend.

Deze nieuwe achtbaan zal de hoogste, snelste en langste duikcoaster in Californië zijn, evenals de enige vloerloze duikcoaster in de staat! Vernoemd naar de grootste pinguïn ter wereld, zal de nieuwe achtbaan het verbazingwekkende onderwaterduikvermogen van deze soort nabootsen. Keizerspinguïns kunnen duiken tot een diepte van 1800 voet. Klimmen tot 153 voet met voeten bungelend in de lucht, zullen de renners op de keizer onder een hoek van 45 graden aan de kruin van de rit worden opgehangen voordat ze een neerwaartse verticale val van 143 voet naar beneden werpen die versnelt tot meer dan 60 mijl per uur! Rijders zullen ook inversies, tonrollen, Immelmann-lus, hamerhaai en vlakke spin ervaren terwijl ze racen over de bijna 2500 voet van de baan. Elk van de vloerloze rijauto's biedt plaats aan 18 renners in drie rijen van zes personen. Dit is de eerste zitconfiguratie in zijn soort in Noord-Amerika. "Er zal geen andere achtbaanervaring zoals deze in Californië zijn", zegt Marilyn Hannes, parkpresident van SeaWorld San Diego. "Keizer zal zowel onze achtbaanenthousiastelingen opwinden als een attractie die gasten informeert over het belang van dieren- en natuurbeschermingskwesties." Deze spannende attractie zal een belangrijk nieuw partnerschap voor het behoud van dieren benadrukken tussen SeaWorld en Penguins International dat zich zal richten op pinguïnbewustzijn en de instandhoudingsbehoeften van deze speciale watervogel.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van pinguïnartikelen in de Emperor-winkel zal worden gedoneerd aan Penguins International ter ondersteuning van hun belangrijke inspanningen op het gebied van behoud, onderwijs en onderzoek.
"We zijn verheugd om deze samenwerking met SeaWorld aan te gaan", zegt David Schutt, president van Penguins International. "Het is een geweldige kans die ons helpt bij het behoud van onze pinguïnprogramma's op verschillende locaties met hoge prioriteit en onze bewustmakingscampagnes die wijzen op de bedreigingen waar pinguïns voor staan in de wereld van vandaag."
De nieuwe keizer achtbaan zal worden geplaatst naast Journey to Atlantis in de zuidoostelijke hoek van het park in een gebied dat momenteel een parkeerplaats is en zal worden gebouwd door Bolliger & Mabillard, gevestigd in Zwitserland.

Over SeaWorld:

SeaWorld San Diego is een van de meest populaire mariene parken ter wereld en is een wereldleider op het gebied van verzorging en welzijn van zeedieren, onderwijs, behoud, onderzoek en redding. Door spannende en educatieve attracties, shows en tentoonstellingen creëert SeaWorld leuke en betekenisvolle ervaringen - ervaringen die ertoe doen - waar gasten kunnen verkennen, geïnspireerd raken om te zorgen voor dieren en wilde wereldwonderen en om te helpen deze te beschermen. SeaWorld San Diego, geopend in maart 1964, is een van de 12 parken beheerd door SeaWorld Parks & Entertainment. SeaWorld heeft meer dan 31.000 dieren gered. Elk bezoek aan een SeaWorld-park ondersteunt het reddingsprogramma voor dieren en inspireert gasten om 'het hier te zien en het daar te bewaren'.

Media