Sixflags 2020 Aanbevolen

's Werelds grootste regionale themaparkbedrijf en de grootste exploitant van waterparken in Noord-Amerika heeft vandaag een uitgebreide line-up aangekondigd van innovativeroller achtbanen, gezinsritten, waterglijbanen en spannende attracties voor het seizoen 2020. Het bedrijf voegt ook de naam Hurricane Harbor toe aan drie van zijn waterparken.

"Dit is onze grootste en meest diverse line-up in de geschiedenis van het bedrijf, met sensaties van wereldklasse voor het hele gezin, inclusief hightech waterglijbanen die de futuristische, AquaLucent-technologie, recordbrekende onderzetters en eersteklas familieattracties gebruiken. Six Flags streeft ernaar opmerkelijke ervaringen te leveren in elk park, elk jaar, " zei Six Flags voorzitter, president en CEO Jim Reid-Anderson. “Bovendien zullen drie van onze nieuwste waterparken - Magic Waters, White Water Bay en Splashtown van Darien Lake - worden omgedoopt tot Six Flags Hurricane Harbours in 2020, terwijl we grote investeringen doen in deze parken met indrukwekkende, nieuwwaterattracties en uitgebreide upgrades, waardoor onze leden en seizoenspashouders nog meer waard voor hun geld krijgen en nog meer redenen om onze ongelooflijke portfolio van parken te bezoeken."

”Six Flags onthult een ongeëvenaard aanbod van opwindende nieuwe aanbiedingen voor het seizoen van 2020:

Six Flags Great Adventure, 's werelds ultieme sensatiepark zal drie wereldrecords verbrijzelen wanneer het een achtbaan van legendarische proporties debuteert - de langste, snelste en langste single rail achtbaan. Jersey Devil Coaster zal 13 verhalen torenen en snelheden tot 58 mph bereiken terwijl renners door het donkere en onheilspellende bos langs 3000 voet van imposante baan vliegen. Geïnspireerd door de beruchte folklore van New Jersey zal de duivelse achtbaan vijf intense elementen bevatten, waaronder twee dramatische inversies.

Six Flags Over Georgia, de Thrill Capital van het Zuiden, introduceert twee sluwe schurkenattracties in het geheel nieuwe Gotham City. Sensatiezoekers zullen wild draaien op Catwoman Whip terwijl ze zijn opgehangen aan haar draaiende rad van chaos. Ruiters worden opgeheven door een gigantische arm, hun voeten bengelen en worden in een hoge snelheid geroteerd ... rond en rond ... zeven verdiepingen naar de hemel. Ook nieuw voor 2020: Poison IvyToxic Twister stuurt renners door een klassiek gevecht dat een nieuwe draai aan het draaien geeft.

 

Six Flags Great America, de Thrill Capital van de Midwest, zet zijn recordbrekende status in 2020 voort met de wereldrecord watercoaster, Tsunami Surge. Met een ongelooflijke 86 voet in hoogte zal deze innovatieve watercoaster de hoogste in zijn soort in de wereld zijn. Renners zullen een topsnelheid van 28 mph bereiken over 950 voet van ingesloten tunnels en open lucht glijbanen met drie zwaartekracht tartende ontploffingen en vijf adembenemende druppels. Tsunami Surge zal ook beschikken over AquaLucenttechnology, waardoor rijders het gevoel hebben te reizen met de snelheid van het licht met schitterende kleuren en dromerige beelden tijdens de rijervaring.

Six Flags Mexico,de onbetwiste Thrill Capital van Latijns-Amerika, kondigde zijn meest opwindende rit tot nu toe - CraZanity - 's werelds hoogste slingerrit aan. Met een recordhoogte van meer dan 50 meter zal deze enorme gigantische schijf snelheden bereiken van meer dan 120 kilometer per uur heen en weer en hoger en hoger om rijders een geweldig uitzicht op de wereld rondom hen te geven.

Six Flags Darien Lake, de Thrill Capital van de staat New York, is verheugd aan te kondigen dat het waterpark Six Flags Hurricane Harbor wordt en een enorme nieuwe attractie verwelkomt: Wahoo Wave. Dit avontuur vol adrenaline stuurt vier renners in bijna verticale operaties om langere hangtijden en nul g-krachten te ervaren. Ruiters duiken 30 voet recht naar beneden voordat ze met hoge snelheden omhoog vegen terwijl ze over de top van een enorme watermuur bogen, de zwaartekracht vrijwel tarten voordat ze afdalen in een verfrissend zwembad hieronder.

Six Flags Over Texas, de Thrill Capital van Texas, debuteert met Aquaman: Power Wave, de eerste in zijn soort watercoaster in Noord-Amerika. Deze indrukwekkende attractie, die een indrukwekkende 148 voet lang is, lanceert renners achteruit over meer dan 700 voet baan op 63 mph. Terwijl de rit zijn actievolle cyclus voltooit, worden renners vanuit een hoek van 90 graden naar voren gelanceerd voor de ultieme splashdown. Aquaman: Power Wave wordt de 15e achtbaan van het park.

Six Flags Great Escape Resort, het meest opwindende resortcomplex van New York kondigt de Adirondack Outlaw aan. Tijdens deze hoogvliegende rit halen gasten maximale zendtijd en ervaren ze 360 graden rotaties van hartverscheurende opwinding. De opwindende opwinding van Adirondack Outlaw zal rijders naar ongekende hoogten brengen terwijl ze meer dan 50 mijl per uur reizen. Deze rebelse rit zwaait 16 verdiepingen hoog en biedt een spectaculair uitzicht op Lake George.

La Ronde, de toonaangevende bestemming van Quebec voor spanning en familie-entertainment, introduceert de allereerste free-fly coaster in Canada. VIPère brengt coaster rijden naar het volgende niveau en stuurt renners op een headoverheels-reis met onverwachte drops, verticale free-falls en zwaartekracht tartende salto's. Deze rit zal gasten het gevoel van gewichtloosheid geven terwijl ze buiten de grenzen van een traditionele baan vliegen.

Six Flags New England, de Thrill Capital van New England, introduceert zijn nieuwste sensatie in 2020. Gasten nemen een adrenaline-geladen vlucht op de geheel nieuwe Supergirl Sky Flyer-attractie, terwijl ze bijna zeven verdiepingen door de lucht vliegen in openluchtvoertuigen. Trillend op DC Super Hero Supergirl's uithoudingsvermogen en kracht, draaien en zoeken sensatie bij maximale snelheden terwijl ze opgehangen zijn aan het enorme wervelende wiel. De gigantische schijf wordt omhoog gebracht terwijl de renners in een hoge snelheid worden gelanceerd, voeten bungelend ... rond en rond ... hoger en hoger. Supergirl zal worden geplaatst naast de best beoordeelde achtbaan van het park, SupermanThe Ride, in het gedeelte DC Super Hero Adventures.

Magic Waters wordt Hurricane Harbor Rockford wanneer het volgende zomer wordt geopend. Het park draagt ook bij aan zijn opwindende treklijn met de enige glijbaan in de Midwest - Tidal Wave. Deze uniek ontworpen waterlidewill stuurt rijders door een onbeperkte golf als ze afdalen van 43 voet boven de grond, het bereiken van snelheden van 15 mph door draaien en draaien. De sensationele attractie beschikt over nieuwe AquaLucent-technologie en voegt nog een niveau van opwinding toe wanneer de donkere wendingen en draaien oplichten in schitterende, full-colour patronen.

Six Flags Hurricane Harbor Phoenix, het grootste waterpark in Arizona, biedt gasten een grotere, betere en nattere ervaring met de grootste uitbreiding in jaren. Het spannende, nieuwe Paradise Island heeft een zwembad van 12.000 vierkante meter. Gasten blijven koel en genieten van veel plezier in de zon met een nieuw watervolleybalveld en een uniek waterbasketbalveld. De toevoeging omvat ook meer schaduw, zitplaatsen in de lounge, toiletten en nieuwe culinaire opties.

Six Flags Hurricane HarborArlington, het grootste waterpark in Noord-Texas opent een geheel nieuw glijbaancomplex genaamd Banzai Pipeline. Gasten hebben de keuze uit drie glijbanen met meerdere draaiingen, bochten en vallen in een toren van vier verdiepingen voor een spannende en verfrissende rit.

Six Flags White Water Atlanta, het grootste waterpark van Zuidoost, debuteert met Python Plunge, een opvallende vijf verdiepingen tellende waterglijbaan met meerdere wervelende schijven en adrenaline-pompende druppels. De enorme waterglijbaan beschikt over tweepersoonsvlotten die over een baan van 500 voet glijden en rond gigantische schotelvormige bochten slingeren voordat gasten het zwembad in worden gedompeld.

White Water Bay wordt Six Flags Hurricane Harbor Oklahoma City wanneer het park volgend voorjaar opent voor het seizoen 2020. Het grootste waterpark in Oklahoma debuteert ook met een opwindend, nieuw high-speed racecomplex - Wahoo Racer - een meerbaans watercomplex dat rijders twee uniek verschillende ervaringen geeft. Het park krijgt ook tal van upgrades en een helder, tropisch thema.

Six Flags Fiesta Texas, de Thrill Capital van Zuid-Texas, debuteert met Daredevil DiveFlying Machines, 's werelds hoogste rit in zijn soort. Ervaar de spanning en sensaties van gewichtloosheid door luchtbanken, lussen en duiken, allemaal zittend in een retro, vierzitter steampunk vliegende machine. Met een scherp draaiende rechterkant naar boven en ondersteboven zullen renners uit de formatie breken en manoeuvreren in aerobatische hondengevechten tijdens de barnstorming-reis, terwijl ze bijna 5 hoog boven Crackaxle Canyon vliegen.

Six Flags Discovery Kingdom, de Thrill Capital van Noord-Californië, voegt zijn 12throllercoaster, Sidewinder Safari toe. Deze unieke combinatie achtbaan en dierententoonstelling dompelt gasten onder in een jungle-achtige omgeving terwijl ze de wachtrij binnengaan omringd door levende slangen, hagedissen en andere reptielen. Gasten zullen dan reizen over een 1378 voet glijdende baan met draaiende en draaiende haarspeldbochten, snelle stakingsdalingen en 360-graden draaien.

Six Flags St. Louis, de Coaster Capital van Missouri, laat Catwoman Whip los om gasten in een spannende chaos te katapulteren. Het avontuur begint als de gigantische arm van de rit 16 gasten lanceert, met voeten bungelend in de lucht. Terwijl de enorme arm ronddraait met een snelheid van 52 km / u in een draaiende rotatie, draaien de unieke open-pods tegelijkertijd gasten hals over kop. Vanaf 16 voet hoog zullen gasten terugzakken naar de grond om de rotatie helemaal opnieuw te voltooien voor een intense adrenalinestoot.

Six Flags America, de Thrill Capital van DC opent zijn nieuwste attractie, Harley Quinn Spinsanity. De grote reuzenslingerrit, genoemd naar DC-superschurk HARLEY QUINN, belooft epische, hoogvliegende opwinding te leveren terwijl hij draait en zwaait naar adembenemende hoogten. De torenhoge, slingerende, gigantische schijf bereikt snelheden tot 70 mph terwijl deze heen en weer zwaait, steeds hoger gaat en constant draait, waardoor rijders een opwindende rijervaring krijgen.

Six Flags Magic Mountain, de onbetwiste 'Thrill Capital of the World' heeft de grootste uitbreiding ooit van de twee kenmerkende jaarlijkse evenementen van het park, Fright Fest in de herfst en Holiday in the Park tijdens het winterseizoen. Het uitgebreide aanbod aan evenementen zal zich bevinden in het onlangs gerenoveerde deel van het park, The Underground, waar binnenkort de nieuwe achtbaan, West Coast Racers, wordt geopend. Beide evenementen hebben een stedelijke 'straatvibe' en beschikken over spannende activiteiten en entertainment met een uniek thema, waardoor een geheel andere dimensie wordt toegevoegd aan elk van de populairste evenementen in het park.

•Dit najaar levert Six Flags het grootste en engste Halloween-evenement ter wereld - Fright Fest®. Niemand houdt van Halloween, meer geesten, meer spookachtige doolhoven en meer angstaanjagende angsten dan ooit tevoren. Ook, op veler verzoek, organiseert Six Flags de 30-uur doodskist-uitdaging. Dappere, kistbewoners worden aangemoedigd zich aan te melden voor de meest angstaanjagende nacht van hun leven en de kans om een geldprijs en 2020 seizoenspassen te winnen ... als ze durven.

•Later in het jaar is dit het seizoen voor een spectaculaire winter, want 13 parken luiden de vakantie in met Holiday in the Park®. Deze gekoesterde, aloude Six Flags-traditie biedt een winterwonderland van alle geliefde bezienswaardigheden en geluiden van het seizoen. Holiday in the Park biedt feestelijke shows met feestelijke thema's en heerlijke seizoensgebonden lekkernijen, samen met geselecteerde attracties tegen de achtergrond van miljoenen twinkelende lichtjes.

 

Media