zondag, 02 juni 2019 09:48

Zombie Escape Aanbevolen

Een race tegen de klok in een beperkte zone vol met zombies ... Gasten zullen dit horrorscenario in 2019 ervaren op slechts enkele data in de "Zombie Escape" in het Heide Park Resort in Soltau. Degenen die niet alleen grote achtbanen willen rijden, maar ook de ondoden willen verslaan, moeten de volgende afspraken bloedrood markeren in de kalender: 8 en 15 juni, 31 augustus en 7 september. Dus weg van de console thuis - naar Heide Park Resort!

De "Zombie Escape" bracht een virus vrij in een verlaten deel van het Heide Park, waardoor iedereen muteerde in zombies. Teams van 6 tot 8 personen gaan de beperkte zone binnen en moeten delen van een code op verschillende stations ontcijferen om het virus te neutraliseren. Alleen dan kunnen ze ontsnappen en de dreigende apocalyps afwenden. Maar overal op de loer liggen zombies die er alles aan doen om ze te voorkomen ... Wie neemt het werk, rent en redt de wereld - van niveau tot niveau. Welke dappere kerel is snel en slim genoeg om de code te kraken? Wie maakt alle niveaus? Of is het erg snel: Game over?

"Zombie Escape" is een mix van de populaire "Escape Rooms" en "Zombie Runs" en uitgebracht vanaf 16 jaar. De rillingen van de Boo-crew leren de dapperen de angst ...

Meer informatie, prijzen en openingstijden op www.heide-park.de

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).