zondag, 10 maart 2019 09:34

Openingsdatum Sesamstraat in Seaworld Orlando aangekondigd Aanbevolen

De Grand Opening van de zes hectare grote attractie van wereldklasse, Sesamstraat bij SeaWorld Orlando, zal plaatsvinden op 27 maart. Voor de allereerste keer kan je een wandeling maken over Sesamstraat. Maak een wandeling over Sesamstraat en stop bij de beroemde stoep op 123. Verken de binnenkant van Hooper's Store en ga op weg naar groot plezier in Big Bird's Nest.

Sesamstraat in SeaWorld Orlando is precies wat je je had voorgesteld en met een bekroonde parade, natte en droge speelplekken, attracties en een interactieve buurt, is het leuker dan je ooit zou kunnen dromen. Kom spelen en leer met Elmo, Cookie Monster, Abby en al hun harige vrienden!

 

Mark Pauls, President van SeaWorld Orlando Parks zei: "We zijn verheugd om de opening van deze langverwachte attractie bekend te maken en we kunnen niet wachten om gasten te verwelkomen in Sesamstraat in SeaWorld Orlando op 27 maart. Met meer dan 30 nieuwe manieren om te spelen en een prijswinnende parade is dit een attractie die gasten van alle leeftijden zullen waarderen. "

 

Omdat het iconische kindermerk in 2019 zijn 50e verjaardag viert, is dit de perfecte tijd om Sesamstraat te verwelkomen in SeaWorld Orlando. Deze toevoeging is de nieuwste must-do ervaring in Orlando bij de beroemde attracties van het park - de achtbaan-sensaties van Mako, Manta en Kraken en de waterpret van Infinity Falls en Journey to Atlantis.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).