zondag, 10 maart 2019 09:06

Seaworld’s Seven Seas omvat 33 gloednieuwe food items: Aanbevolen

Avonturiers van epicuristen kunnen een culinaire reis maken over de hele wereld zonder ooit de zeewereld te verlaten, want het Seven Seas Craft Beer & Food Festival van het marinepark staat klaar om te zeilen! Met meer dan 55 etenswaren (waaronder 33 die dit jaar nieuw zijn), een geheel nieuw Flavours of India-rijk, 127 bieropties, verschillende wijnvariëteiten en live-entertainment op drie podia, start het eerste foodfestival van San Diego op 9 maart en vaart voor acht weekends tot en met 28 april.

En alles wat je nodig hebt voor deze gastronomische reis is de toegang tot Seaworld en een Seven Seas-paspoort! Enkele van de nieuwe items gemaakt door Seaworld Executive Chef Dave Mcchugh zijn de Pretzel Melt Reuben in socal Flavours, de Gateaux Napoleon in French Flavours en de Eggplant Caponata & Grilled Polenta in Tuscan Flavors. Het gloednieuwe Flavours of India-rijk van Mchugh zal een aantal klassieke Indiase gerechten bevatten, zoals Chicken Tikka Masala, Potato Samosas en Palak Paneer Spewers. Tijdens het proeven van het zoete en het hartige is er ook nog wat te doen, met de met sterren bezaaide line-up van lokale bieren van Seaworld. Elk weekend tijdens Seven Seas worden drie verschillende ambachtelijke brouwerijen uit San Diego gepresenteerd, met mogelijkheden voor gasten om de brouwers te ontmoeten. Locals Eppig Brewing, Green Flash Brewing Co. en Mike Hess Brewing zijn al enkele deelnemers plus, afkomstig uit Oregon en nieuw voor Seven Seas dit jaar, is Braveheart Brewing, dat eigendom is van en beheerd wordt door militaire veteranen (bijdragen van elke verkoop van merken Braveheart Brewing ter ondersteuning van veterinaire organisaties zonder winstbejag).

Dolphin awareness month:

Maart kan de Dolphin Awareness Month zijn, maar bij SeaWorld gaat het elke dag over dolfijnen. Bij het Dolphin Amphitheater combineert de hoogenergetische Dolphin Days-show hoogvliegend gedrag van dolfijnen en grienden met een close-up van de relatie die de trainers hebben met de dieren. Bij Dolphin Point kunnen gasten dolfijnen op verschillende manieren tegenkomen: tijdens trainingen met dolfijnen hebben trainers interactie met de dolfijnen, terwijl gasten rond de richel van het zwembad het plezier opsnuiven en onderdeel worden van de actie terwijl ze leren over deze geweldige zee zoogdieren; voor een nog meer persoonlijke ervaring met dolfijnen kunnen gasten een Dolphin Encounter reserveren, een 10 minuten durende, trainer-geleide ervaring vanaf de rand van het zwembad, waarbij gasten gegarandeerd tuimelaars aanraken, voeden en helpen bij het trainen, terwijl ze ook leren over hun natuurlijke geschiedenis, behoud en opleiding. En voor diegenen die de waterige wereld van dolfijnen willen betreden, is er het Dolphin Interaction Program waar gasten de mogelijkheid hebben om een ​​duik te nemen in de habitat van de dieren en meer te weten te komen over deze verbazingwekkende walvisachtigen en te voeren, aan te raken en zelfs de dieren voor getraind gedrag sturen (DIP-deelnemers moeten ten minste 10 jaar oud en 48 inches lang zijn).

AQUATICA SPLASH PASS:

Nu is het tijd voor waterparkfans om vroeg te kopen en te sparen met een Aquatica Splash Pass. Voor minder dan de kosten van een eendaagse toegang kunnen liefhebbers van waterparken deze zomer genieten van plezier in de zon voor slechts $ 39,99! Deze geweldige deal is beschikbaar voor een beperkte tijd zolang de voorraad strekt. Met een Aquatica Splash Pass in de hand kunnen bezoekers van het waterpark van SeaWorld genieten van attracties en glijbanen die snelle sensaties combineren of gewoon ontspannen op een zandstrand met de voorzieningen van een strandresort. Parkeren is niet inbegrepen en er zijn een aantal blokkeerdata. Aquatica SeaWorld's Waterpark, gelegen in Chula Vista, opent voor het zevende seizoen Memorial Day Weekend. Ga voor meer informatie naar www.AquaticaSanDiego.com.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).