vrijdag, 08 maart 2019 07:55

Legoland California Resort onthult twee nieuwe legokarakters Aanbevolen

Dansers, bubbels en een LEGO® verjaardagstaart van 7 voet waren onderdeel van het plezier toen LEGOLAND® California Resort zijn verjaardagsmaand begon met de aankondiging van de nieuwe 20th Birthday Dance Party. De nieuwe interactieve show bevat de nieuwste LEGO-personages, Jake en Emily, die werden genoemd als eerbetoon aan de twee populairste jongens- en meisjesbabynamen in het jaar dat het park in 1999 werd geopend. De speciale 20th Birthday Dance Party-show is dagelijks te zien vanaf 16 maart tot en met 1 september en is gevuld met zang en dans voor alle gezinnen.

Dat is niet alles ... voor de verjaardag van LEGOLAND California op 20 maart 2019 krijgen de eerste 1.000 kinderen die het park betreden gratis minifiguurhandjes en gasten worden getrakteerd op een speciale openingshandeling waarbij het gelukkige kind dat zijn verjaardag viert, de kans krijgt om het park die dag officieel te openen.

De LEGO-verjaardagstaart, gemaakt van meer dan 51.000 LEGO-stenen, zal ook te zien zijn met de vele attracties die zijn toegevoegd aan het themapark voor gezinnen sinds het 20 jaar geleden werd 'geboren'. Het eenjarig bestaan ​​omvat ook een nieuwe LEGO Friends Birthday-show, exclusieve verjaardagsdesserts, pop-insignes en meer. En als geschenk van LEGOLAND Californië aan zijn jongere gasten, kunnen alle kinderen van 12 jaar en jong het hele jaar door gratis op hun verjaardag blijven!

Alle 20-jarige verjaardagsactiviteiten zijn inbegrepen bij de toegangsprijs voor LEGOLAND California Resort.

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).