zaterdag, 12 januari 2019 12:39

Nieuw thema kamers bieden de gasten een volledige Theater-aan-Theme Park ervaring Aanbevolen

LEGOLAND® Florida resortgasten kunnen nu een ' awesom-Translator ' THE LEGO® MOVIE™ WORLD ervaring hebben want LEGOLAND Florida Resort kondigde vandaag haar nieuwste collectie van THE LEGO® MOVIE™ kamers aan en een exclusief vakantiepakket van THE LEGO MOVIE WORLD.

Vanaf de slapende gebieden voor de badkamers zijn de leuke kamers volledig gethematiseerd met iconische personages van THE LEGO MOVIE, op de film gebaseerd artwork en een Unikitty geïnspireerde regenboog douche. De speels ontworpen kamers beschikken over een kids ruimte die  een stapelbed, pull-out onderschuifbed en een TV met alle van de familie-vriendelijke LEGO® films bevat. Aan de volwassen kant van de kamer, gescheiden van de kids kunnen volwassenen genieten een king size bed, TV en een ruime lounge; ideaal om te ontspannen na een leuke dag in het park.

"LEGOLAND Florida Resort is het park gebouwd voor kinderen en THE LEGO MOVIE kamers weerspiegelen de grillige leuke en levendige verbeelding dat kinderen dol zijn op zo veel van de populaire LEGO® films," zei Vice President van Marketing en Sales, Gillian Smith. "Een verblijf in een van de kamers van THE LEGO MOVIE biedt onze gasten een unieke ruimte ervaring waar het voelt alsof ze daadwerkelijk in de film leven."

Ook beschikbaar om nu te reserveren is het THE LEGO MOVIE WORLD exclusieve vakantiepakket. Vanaf 8 april 2019 zullen gasten niet alleen de kans krijgen om als eerste te verblijven in THE LEGO MOVIE kamers, maar ook genieten van speciale voorzieningen, zoals een "skip-the-lines pass" per persoon (geldig voor één attractie in THE LEGO MOVIE World), valet parking, een in-room s'mores Kit en gratis ontbijt.

DE LEGO film-themakamers en een exclusief vakantiepakket van THE LEGO MOVIE WORLD zijn beschikbaar voor reservering vanaf nu.

De opening van THE LEGO® MOVIE™ WORLD is gepland in het voorjaar van 2019.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).