vrijdag, 21 december 2018 17:55

Wordt Rollercoastergirl 2019 Aanbevolen

De startfase voor deelname aan Rollercoastergirl 2019 is aangevangen. Deze maal zal de top 10 online gekozen worden. 

Het concept van Rollercoastergirl 2019:

Over het concept:

MackRides, de grootste achtbaan fabrikant van Duitsland, is opnieuw op zoek naar een Rollercoastergirl. De winnaar wordt het nieuwe gezicht van de pretparkindustrie. De nieuwe vertegenwoordiger voor achtbanen zal zijn fans op Youtube en Instagram exclusieve inzichten bieden in de opwindende wereld van de pretparkindustrie.

U kunt meer informatie vinden op: www.rollercoastergirl.de / Insta: https://www.instagram.com/rollercoastergirl.official/ / Youtube: https://www.youtube.com/rollercoastergirl

Wat doet Rollercoastergirl?

RollerCoasterGirl neemt een jaar lang deel aan de community van fans van sociale media voor een spannende reis naar exclusieve evenementen, de wildste achtbaanritten en de meest spectaculaire shows. Ze woont de European Attraction Show (Europa's grootste pretparkbeurs) bij, is bij achtbaanvieringen, bv. van MackRides in Toverland en kan als representatieve bedrijfstoekenning (European Star Awards) presenteren.

Ervaringen van Rollercoastergirl 2018:

Jessica, de winnaar van 2018, vloog met de Europa-Park Zeppelin over Duitsland, nam LOCHI's eigen vlogs op, nam haar eigen lied op met FARGO, produceerde haar eigen videoclip, sloot zich aan bij de liefdadigheidsracerour en reisde naar verschillende internationale parken.

Trouwens, ze ontmoette sterren zoals Henning Baum, Miriam Höller, Monica Ivancan, El Margo, ...In 2019 krijgt Jessica de Jong de kans om haar titel te verdedigen. Alle aanvragers zijn in eerste instantie toegelaten tot online stemmen, de Top 10 krijgt de kans om de acterende Rollercoastergirl uit te dagen. In de finale moeten 10 finalisten hun vaardigheden in meerdere ronden in verschillende categorieën bewijzen.

Hoe wordt je Rollercoastergirl?

De casting voor Rollercoastergirl wordt eenmaal per jaar gehouden. Van de verschillende aanvragers wordt de top 10 bepaald via een online stemronde en uitgenodigd voor een castinguitdagingsdag in Europa-Park. Eenmaal hier is het tijd om indruk te maken op de jury en te laten zien aan de camera. Inschrijven kan tot 31 januari 2019

Media

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).