woensdag, 10 oktober 2018 11:01

SeaWorld en Aquatica San Antonio stellen opwindende nieuwe attracties voor voor 2019 Aanbevolen

SeaWorld en Aquatica San Antonio hebben alle opwindende details over alle nieuwe attracties die in het voorjaar van 2019 zijn geopend, 'gedopt'.

SeaWorld zal Turtle Reef onthullen, een fascinerend nieuw rijk dat gasten in staat stelt om bedreigde zeeschildpadden van dichtbij te bekijken, samen met twee nieuwe familieattracties, Riptide Rescue en Sea Swinger.

Bij Turtle Reef komen gasten op enkele centimeters afstand van geredde zeeschildpadden, samen met honderden Caribische vissen, terwijl ze uitkijken naar een omgeving met een koraalrif van 126.000 gallon, inclusief een biofiltratiesysteem van wereldklasse. De opwinding gaat verder met Riptide Rescue, waar gasten aan boord gaan van hun eigen reddingsmissie aan boord van deze klassieke spinnerrit. De andere attractie is Sea Swinger, een slingerrit die gasten 180 graden in beide richtingen slingert.

In 2019 laat Aquatica je intrekken in Ihu's Breakaway Falls, een multi-drop torenglijbaan waar de vloer letterlijk zal breken en de gasten een opwindende vrije val bezorgt. Gasten zullen hun angsten en elkaar onder ogen komen, omdat je nooit weet wie als eerste zal vallen! Deze unieke glijbaan is genoemd naar Ihu, de kleurrijke gekko van Aquatica, die altijd op zoek is naar de grootste sensaties en steilste heuvels in het park.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).