dinsdag, 18 september 2018 07:41

Halloween 2018 in Heide-Park Aanbevolen

In Heide-Park Resort gaat Halloween weer van start. Het extra programma biedt het beste horror avontuur en voor elk wat wils.

Nieuwe 2018: Obscuria

De nieuwe horrorattractie Obscuria staat in een verlaten deel van het Park. Voor de eerste keer opent het zijn deuren voor personen vanaf 16 jaar. Verkeerde messenwerper, wrede gewichtheffer en verschrikkelijke clowns laten je schrikken. In het Grand Hotel Morton en toren van duisternis rijden andere verschrikkelijke wezens rond voor horror fans vanaf 14 en 16 jaar.

Familie horror

80 procent van de ritten zijn in het donker open tot 21:00 uur. Kinderen vanaf de leeftijd van zes jaar vechten met slime in Ghostbusters 5 d - de ultieme ghost hunt. In de zone van de kinderen kan al de kleinste fans van Halloween terecht voor heksen en vampieren make-up en kan genieten van zelfgebakken brood.

Heide Park Halloween tickets


Met een dagkaart kunt u gratis genieten van Halloween Heide-Park. Avond tickets zijn verkrijgbaar bij een boeking van meer dan 5 dagen. Tickets zijn verkrijgbaar bij de vak-kantoren of online op www.heide-park.de.

Tijd tickets voor extra-horror attracties

De tijd-tickets voor Obscuria en Grand Hotel Morton (4 euro), evenals voor asiel (2 euro) zijn beperkt en kunnen op voorhand worden geboekt via www.heide-park.de/halloween.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).