zondag, 24 juni 2018 09:18

Zomervakantie ideaal voor familievakantie in het Heide-Park Resort Aanbevolen

Met 26 procent is Duitsland in 2018 de beste reisbestemming voor Duitse burgers. Voor reizigers op zoek naar avontuur biedt Heide-Park Resort alles wat het hart begeert. Met reer dan 40 attracties en shows biedt Heide-Park Resort de perfecte uitdaging voor volwassenen en kinderen en belooft het  buitengewone avonturen voor iedereen. Met een overnachting in het avontuur hotel dat direct aan het park ligt of in het vakantie kamp, is de korte reis perfect.

Nieuw dit jaar: Peppa Pig land met vier attracties voor jonge kinderen. De nieuwe wereld is gebaseerd op de populaire animatieserie Peppa Pig. Ghostbusters 5 d biedt plezier voor het hele gezin.

Na een spannende dag in het Park gaat het plezier voort in het Heide-Park Hotel. Je kan kiezen tussen  piraten, demonen, western, jungle - en Dragon kamers of nieuwe Peppa Pig kamers. Sultan's leuke zwembad, een buffetrestaurant, een overdekte speeltuin, schateiland en avontuur entertainment in de avond completeren het aanbod. Voor al diegenen die een ontspannen en toch ongedwongen sfeer waarderen; een pauze in het holiday camp met all inclusive Pension: gasten kunnen zonder extra kosten genieten van het ontbijt en diner buffet met kindvriendelijke traktaties voor de kleintjes. Exclusieve Park toegang vanaf 9.30u.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).