zaterdag, 07 april 2018 10:09

Honderden kinderen wijden "land van Peppa Pig" in Aanbevolen

Op zaterdag 24 maart opende Heide-Park de poorten en honderden gezinnen testten het nieuwe "Peppa Pig land". Duizenden gasten bezochten Heide-Park direct aan het begin van het seizoen. Nieuw in Noord Duitsland's grootste pretpark: het "land van Peppa Pig", de nieuwe en kleurrijke themawereld voor kleuters met vier attracties. Gezinnen kunnen Peppa’s House bezoeken,  dinosaurussen berijden door zes spannende scènes op Schorschs, reizen met de trein van opa varken of een spannende boottocht ervaren met Peppa en haar vrienden. Op de meet & greet kunnen ze  Peppa en haar broertje George ontmoeten.

Onlangs hebben Sarah Lombardi en Caroline Beil samen met hun kinderen het Peppa Pig land in Heide-Park Resort bezocht.

Nieuwe horror attracties en abonnement

Voor alle gasten die een bezoek brengen aan het park buiten de zomervakanties en feestdagen en voor adrenaline junkies is er een scherp geprijsde season pass 2018 (sensatie seizoen pass) voor slechts 46 euro. Nieuwe horror attracties bieden extra adrenaline kicks op geselecteerde datums. Tijdens “Zombie Escape" op 28 april, 5 mei, 2 en 9 juni en 8 en 15 september wordt een virus  uitgebracht in een verlaten deel van Heide-Park en muteren alle bladeren als zombies. Teams van 6 tot 8 personen worden de exclusieve zone binnengesmokkeld en moeten stukjes code op verschillende stations neutraliseren om zo het virus te ontcijferen. Maar op de loer liggen overal zombies die alles doen wat ze kunnen om je te stoppen... "Zombie Escape" is een mix van de populaire "escape rooms" en "zombie loopt" en kan gespeeld worden vanaf 16 jaar.

Colossos-update

Europa's hoogste en snelste houten achtbaan 'Colossos' zal terugkeren in 2019. In totaal 12 miljoen euro zal worden uitgegeven voor o.a. een Kerto houten spoor, wat voor een echte houten achtbaan Colossos zorgt over de gehele lengte van 1,5 kilometer. De eerste werken starten vanaf medio april. Meer bouw updates volgen in de loop van het seizoen. Welke extra hoogtepunten en innovaties Colossos 2019 vindt op zijn rit, blijft een mysterie.

Meer informatie, prijzen en openingstijden onder www.heide-park.de

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).