zaterdag, 08 oktober 2016 06:56

Eerste Holiday event. Aanbevolen

De jaarlijkse vakantie traditie, Christma Town ™, keert terug naar Busch Gardens® Tampa Bay met meer dan twee miljoen twinkelende lichtjes, feestelijke traktaties, vakantie entertainment en unieke attracties, waaronder de gloednieuwe toevoeging van de geliefde Rudolph the Red-Nosed Reindeer.

Het populaire evenement vindt plaats op 23 geselecteerde datums van 25 november t.e.m. 31 december met een fan-favoriete entertainment en nieuwe wendingen:

NIEUW! Rudolph's Winter Wonderland:

Ontmoet en neem foto's met Rudolph, Clarice, Yukon Cornelius en Bumble bij de geheel nieuwe Rudolph's Winter Wonderland in Celestial Crossing. Speel vakantie games en geniet van de Kersttijd traktaties, terwijl scènes van het geliefde verhaal van Rudolph the Red-Nosed Reindeer tot leven komen.

Santa's House gepresenteerd door Coca-Cola®:

De familie Claus nodigt u uit in hun Noordpool thuis Santa's House gepresenteerd door Coca-Cola®. Terwijl de elfen druk bezig zijn met de voorbereidingen voor Kerstmis, neemt de Kerstman een pauze van zijn drukke schema om foto's te nemen met gezinnen in zijn privé-studio.

Thrill Rides at Night:

Gelegen tussen prachtig verlichte bomen en brullend van opwinding kan je een aantal van de mooiste uitzichten van Christmas Town vinden boven op de top thrill rides, zoals de geheel nieuwe familie spin-coaster, Cobra's Curse ™. U kan ook de terugkeer verwachten van de fan-favoriete shows Christmas on Ice, Carol of the Bells light show en the Holiday Hills Brass Band. Voor een volledige lijst van seizoensgebonden bezienswaardigheden bezoek DEZE LINK.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).