zaterdag, 01 oktober 2016 11:09

Tampa Bay première Halloween event. Aanbevolen

Tampa Bay's premier Halloween event, Howl-O Scream, is nu open in Busch Gardens Tampa Bay. Voor 21 bepaalde nachten kunnen de gasten 300 acres van angstaanjagende verschrikkingen en genadeloos roaming-depots ervaran van 20 september tot 30 oktober van 19.30u tot en met 1u.

Howl-O-Scream 2016 keert terug met zeven spookhuizen, waarvan er twee nieuwe en griezeliger dan ooit:

NIEUW! Motel Hell

Nachtmerries worden werkelijkheid in dit verlaten motel zodra je je realiseert waarom het open is. De paranormale aanwezigheid van zijn vroegere eigenaars schuilt nog steeds in dit ongerepte pand om op te voorkomen dat het hotel wordt afgebroken. Gasten die het pand durven te betreden zullen oog in oog komen te staan met hun ergste nachtmerries en onontkoombaar noodlot.

NIEUW! The Black Spot

Wanneer Saw Tooth Silas, een beruchte piraat, beslist dat men niet meer zou moeten bestaan, markeert hij hen voor de dood. Slachtoffers worden vervolgens verstuurd naar The Black Spot. De truc zit in de slecht verlichte hoeken van de mysterieuze schuilplaats. Howl-O-Scream's zwervende horden hebben de kreten luid en duidelijk gehoord. De beruchte mobs zijn terug en groter dan ooit:

NIEUW! Onontkoombare Roaming Hordes

Verspreid over het park en tussen spookhuizen zal elke hoek als onontkoombaar worden beschouwd. Dit jaar teisteren roaming hordes Howl-O-Scream in een onstuitbaar ritme. Gasten kunnen hun grenzen testen terwijl ze thrill rides trotseren in het donker, met inbegrip van Cobra's Curse, Busch Gardens nieuwe en unieke spin-coaster. Dit jaar beginnen de 4-Pack Ticket aanbiedingen bij $ 35,99 per persoon, plus belasting. Bovendien kunnen toeristen gebruik maken van de grote vakantie-pakketten, zoals de Overnight Fright of Wild & Wicked Weekends pakketten. Voor meer informatie, bezoek HowlOScream.com. Howl-O-Scream 2016 is een afzonderlijk-ticket nacht evenement. Geen kostuums zijn niet toegestaan. Voor gasten informatie, bezoek HowlOScream.com of bel 1-888-800-5447. Volg Howl-O-Scream op Snap Chat, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Neem deel aan het gesprek met behulp van #EvilEncore.

Howl-O-Scream is bedoeld voor een volwassen publiek.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).