zondag, 14 augustus 2016 08:27

Howl-O-SCREAM ZET EEN "EVIL ENCORE" OP IN 2016 Aanbevolen

Mr. Karver legde zijn hart en ziel in zijn poppen. Nadat de autoriteiten kwamen om hem op te sluiten, sloot Karver zich op in zijn “Hall Of Dolls” en verbrandde het tot aan de grond. Nu zijn de dummies terug.

Dit najaar, voor 21 bepaalde nachten, is geen ziel veilig voor de Evil Encore bij Howl-O-Scream 2016. Tampa Bay's Halloween evenement keert terug met kwellende verrassingen en onverwachte angsten om elke hoek, twee gloednieuwe spookhuizen en een bot- huiveringwekkend verhaal met in de hoofdrol een verontrustende cast van demon poppen. Howl-O-Scream 2016 keert terug met zeven spookhuizen, waarvan twee nieuwe:

NIEUWE! Motel Hell

Nachtmerries worden werkelijkheid in dit verlaten motel. De paranormale aanwezigheid van zijn vroegere eigenaars schuilt nog steeds in dit ongerepte pand. Gasten die het pand durven te betreden zullen oog in oog komen te staan met hun ergste nachtmerries en onontkoombaar noodlot.

NIEUWE! The Black Spot

Wanneer Saw Tooth Silas, een beruchte piraat, beslist dat men niet meer zou moeten bestaan, markeert hij hen voor de dood. Slachtoffers worden vervolgens verstuurd naar The Black Spot. De truc zit in de slecht verlichte hoeken van de mysterieuze schuilplaats. Howl-O-Scream's zwervende horden hebben de kreten luid en duidelijk gehoord. De beruchte mobs zijn terug en groter dan ooit:

NIEUW! Onontkoombare Roaming Hordes

Verspreid over het park en tussen spookhuizen, zal elke hoek als onveilig worden beschouwd. Dit jaar teisteren roaming hordes Howl-O-Scream in een onstuitbaar ritme als de beruchte squads groter en gruwelijker dan ooit terugkeren.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).