Het aftellen naar Colossos was begonnen. 

Vorige week werd in De Panne de eerste steen van het Plopsa Hotel, het allereerste hotel van de Plopsa Group, gelegd. Dit gebeurde in het bijzijn van Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts, burgemeester van De Panne Bram Degrieck, schepen van Toerisme van De Panne Cindy Verbrugge, Gert Verhulst en CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof.

Initiatieven bestaan uit het inspireren van bezoekers met een unieke kasteelprojectie in de avond en door actie te ondernemen rondom zes aandachtsgebieden met een langetermijnsfocus.

De populaire Halloween Nights in Toverland worden dit jaar op 7 avonden in oktober gepresenteerd. Speciaal voor dit evenement is het attractiepark op zoek naar meer dan 100 scare actors die in de huid van de angstaanjagende karakters willen kruipen.

Disneyland Paris viert de aankomende uitgave van Toy Story 4 van Disney en Pixar met de lancering van "Toy Story Play Days", een 11-daagse viering gewijd aan Buzz Lightyear, Woody en hun vrienden.
Van 18 tot 28 juni 2019 kunnen bezoekers deelnemen aan dit speelse Toy Story-avontuur!

In navolging van Jan Smit, Willy Sommers en Laura Lynn, kreeg Lindsay vandaag haar eigen ster op de Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Linsday was er opnieuw te gast als presentatrice van de Vlaamse Top 10 van MENT TV.

10 years Themeparksnews

More info soon (BIG GIFTS).